Ostalo

Povijesni trenutak: Atletski klub Agram najuspješniji je klub u 2013. godini!

Logo najuspješnijeg kluba u Hrvatskooj za 2013. godinu Foto: AK Agram Logo najuspješnijeg kluba u Hrvatskooj za 2013. godinu

Hrvatski atletski savez je objavio Poredak klubova za 2013. godinu koji se radi prema Pravilniku o bodovanju uspješnosti klubova. Izuzetno smo ponosni kako pored rednog broja 1 stoji upravo ime našeg kluba!

Potvrdu ovog još jednog u nizu veličanstvenih postignuća možete pogledati ovdje u kompletnom i cjelovitom poretku klubova za prošlu godinu.

Već šest godina Hrvatski atletski savez boduje uspješnost klubova kroz 10 kriterija temeljem spomenutog pravilnika u prvoj rečenici.

Iz godine u godinu smo napredovali - 2008. osvajamo 6. mjesto, 2009. godine 5. mjesto, 2010. godine 4. mjesto, u 2011. smo preskočili jednu stepenicu više i osvajamo 2. mjesto koje nam je pripalo i prije dvije godine (2012.). I tako dolazimo do 2013. godine gdje smo s ogromnih 145.087 bodova zaslužili titulu najuspješnijeg kluba u Hrvatskoj!

Inače je ovo i prvi puta da smo 'probili' magičnu granicu od 100.000 osvojenih bodova, podsjetit ćemo vas kako smo prošle godine osvojili 93.420 bodova.

Više o svim ovim statističkim podatcima možete pročitati u članku stranice HAS-a posjetite li ovaj link. Interesantno je za vidjeti ovdje statistiku trenda rasta i uspona klubova koja nam također ide u prilog.

Iskreno čestitamo atletičarima, trenerima, vodstvu, prijateljima našeg kluba i svima onima koji su na bilo koji način pridonijeli novom, zajedničkom i velikom uspjehu! Hvala vam od srca!

Pritom se svakako moramo zahvaliti i čestitati svim ostalim atletskim klubovima u Hrvatskoj!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook