Ostalo

Nova dva termina za "Stvarnost je takva kakva je"!

Ako ste propustili prikazivanje u 12. i 1.mjesecu, obavještavamo vas da zbog velikog interesa dugometražni dokumentarni film “Stvarnost je takva kakva je (Hrvatska, zemlja šanse) ima nova dva datuma prikazivanja!

 

Gdje: Dokukino, Katančićeva 3, Zagreb (u blizini hotela Palace na Zrinjevcu)

 

Kada:

  • Šesta projekcija : petak, 4. veljače u 21 sat;
  • Sedma projekcija:  nedjelja, 20. veljače u 19 sati

 

O filmu:

 

Film je sniman u razdoblju od prosinca 2007. do studenog 2010. godine i prati sportsku karijeru Danijele Grgić, nekad najtalentiranije hrvatske atletičarke i svjetske juniorske prvakinje na 400 metara, njene pripreme za Olimpijske Igre u Pekingu 2008., i njenu borbu s lošim uvjetima treninga i ozljedama.

 

Kroz priču o Danijeli Grgić, ovaj film govori o predanosti, trudu i odricanjima koje je potrebno uložiti kako bi se ostvario vrhunski sportski rezultat, o (katastrofalnim) uvjetima treniranja hrvatskih atletičara te o (iskrivljenim) društvenim vrijednostima.

 

Uz Danijelu Grgić, njenog trenera Mladena Katalinića i njenih roditelja Ive i Zorice Grgić, u filmu sudjeluju Joško Vlašić (otac i trener Blanke Vlašić), hrvatska atletičarka Ljiljana Ćulibrk i atletski trener Igor Čordaš.  U filmu se također pojavljuje i najbolja svjetska atletičarka, Blanka Vlašić.

 

Redatelj filma je Slaven Žimbrek, a film je nastao u zajedničkog produkciji Žimbra Filma i Trećeg tisućljeća i financiran je vlastitim sredstvima.

 

Svi zainteresirani slobodno nas kontaktirajte.

 

TRAILER :

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook