Ostalo

Hvala vam svima!

Isječak s plakata za 2013. godinu Foto: AK Agram Isječak s plakata za 2013. godinu

Zadovoljni smo ovosezonskim izdanjem Mitinga otvorenja sezone, ali sve to ne bi bilo moguće bez natjecatelja, gledatelja i svih onih koji su sudjelovali u njegovoj organizaciji.

Svima bi se najiskrenije zahvalili, a iako to ne radimo često, posebno bi među tim zahvalama istaknuli skakače u vis. Nekolicina njih nije imala u planu nastupati, što radi ozljeda ili drugačijih planova što se nastupa na natjecanjima tiče, ali su došli radi memorijalne discipline i radi Gorana Subotića Tratinčice. Samim time imali smo velik broj natjecatelja u memorijalnoj disciplini. Naravno, nisu skakači jedini bili s takvim planovima... Izuzetno smo zahvalni na tome, a ne sumnjamo kako bi i Goran bio.

Iskoristit ćemo priliku i zahvaliti se fotografu Tomislavu Moži koji nam je bez ikakvih problema dozvolio korištenje slike Tratinčice na plakatu koje ste vjerojatno primijetili na atletskom stadionu ili njegovoj okolici.

Odaziv natjecatelja je bio dobar, a nije ni nedostajalo dobrih rezultata što je jednako tako bitno. Veselimo se idućoj godini i potencijalnom novom izdanju ovog natjecanja!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook