Ostalo

Godinu dana bez Gorana Subotića (1981. - 2012.)

Goran Subotić Foto: Tomislav Može Goran Subotić

Danas obilježavamo izuzetno tužnu obljetnicu za sve nas, prošlo je točno godinu dana od trenutka kada nas je napustio Goran Subotić 'Tratinčica'.

Naš atletičar, trener i prijatelj je preminuo u 32. godini života nakon duge i teške bolesti. Bio je sjajan skakač u vis s osobnim rekordom od 212cm, a radi se o još uvijek aktualnom klupskom rekorderu u spomenutoj disciplini.

Teško je povjerovati kako je od tog tragičnog događaja prošlo već godinu dana, vrijeme zaista brzo prolazi... No unatoč tomu nismo zaboravili na Gorana. U nekoliko navrata smo se pomoću slika i videa prisjećali Gorana pa ćemo to napraviti ponovno. Dio slika potječe iz arhive Goranove obitelji, a nekolicina njih dolazi iz naše arhive.

Prvi video datira iz 2009. i 2010. godine te sadrži isječak s dvoranskog prvenstva Hrvatske gdje je nastupao u skoku u vis dok u drugom isječku možete gledati Gorana na troskoku, disciplina u kojoj je rijetko nastupao. Drugi video se vraća u još kasniju prošlost, 2000. godinu, sadrži isječke s treninga i prvenstva Hrvatske za seniore.

Uz to smo na našem Mitingu otvorenja sezone odlučili kako od ove godine disciplina skoka u vis postaje upravo njegova memorijalna disciplina.

Slike iz života (1)

Slike iz života (2)

Videozapisi iz života

Miting otvorenja sezone, memorijalna disciplina skoka u vis "Goran Subotić"

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook