Ostalo

Gloria: Moj čudesni oporavak - Ana Mrčić

Ana i Filip Mrčić Foto: Gloria Ana i Filip Mrčić

U mjesečnom časopisu Gloria prije nekoliko dana izašao je nastavak priče o svjetskoj veteranskoj prvakinji Ani Mrčić koja donosi velike i sjajne vijesti vezane uz njeno zdravstveno stanje.

Oni koji nisu pratili početak i razvoj priče svakako preporučujemo posjet sljedeća dva linka kako bi se upoznali s jednom uistinu teškom životnom situacijom:

Četiri mjeseca nakon transplantacije koštane srži dobili smo i prvi izlazak u javnost majke inače našeg sjajnog mladog visaša, Filipa. 

U tom smislu donosimo vam cjelokupan intervju kroz četiri slike koje možete uvećati tako da (putem računala) desnim klikom miša otvorite sliku zasebno ili (putem tableta, smartphoneova i sl.) zadržite dodir na slici i otvorite sliku zasebno putem vašeg preglednika.

Kao klub želimo izraziti nemjerljivo oduševljenje i zadovoljstvo što je Ana dobila svoju najveću životnu bitku i uopće ne sumnjamo kako će u svojoj novoj misiji biti uspješna kao i u svemu što je do sad bila.

Teško da za taj 'posao' postoji bolja osoba i na koncu, vjerujemo kako njezina cjelokupna priča može biti pravi motiv i poruka svima koji se bore s teškim bolestima da ne odustanu jer nade uvijek ima. Opširnije o svemu pročitajte u sljedećim redovima:

Filip i Ana Mrčić 1

Ana i Filip Mrčić 2.

Ana i Filip Mrčić 3.

Ana i Filip Mrčić 4.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook