Ostalo

FOTO: Dani hrvatske atletike u Zadru, priznanja za Tota, Žalac i Ćulibrk

Laureati Tot, Žalac i Ćulibrk Foto: AK Agram Laureati Tot, Žalac i Ćulibrk

Hrvatski atletski savez za ovaj cijeli tjedan je organizirao pripreme u Zadru na nedavno obnovljenoj atletskoj stazi u sklopu SRC "Višnjik", a pritom se još tijekom vikenda održao i seminar za atletske trenere, prvi puta u dvodnevnom formatu.

Lokacija i trenutak odvijanja u vremenskom smislu zapravo je bio vrlo dobar potez s obzirom na to da je ipak 12. mjesec, a u većini ostalih dijelova hrvatske poprilično je zahladilo naspram temperature i klime u spomenutom gradu.

Seminar je također imao vrlo dobar odaziv (čak i drugi dan koji je bio neobavezan) uz predavanja različite tematike (Edis Elkasević i Andrej Hajnšek kao treneri olimpijskih pobjednica Sandre Perković i Sare Kolak, ali i nekih tehničkih uputa u smislu novosti kod prijava za natjecanja i "Općih pravila i propozicija 2018."). Drugi dan je bio više u kategoriji "praktičnih", tako da je jedno zanimljivo hodačko predavanje održao Krešimir Jurlin.

Svoj trenutak imala je i Udruga hrvatskih atletskih trenera koja suorganizira navedeno s HAS-om. Nakon dugo vremena proglašavali su se treneri ne samo u apsolutnoj već u svim kategorijama te su tu od naših stručnih kadrova zaslužena priznanja dobili:

  • Zlatko Tot (najbolji trener u kategoriji juniora)
  • Antonija Žalac (najbolji trener u kategoriji juniorki)
  • Ljiljana Ćulibrk (najbolji trener u kategoriji mlađih seniora)

Čestitamo i ovim putem!

U nastavku ove objave možete pogledati kako je izgledao naš tjedan preko društvenih mreža (ovaj puta primarno Instagram profil, ali sve se objavljuje i na Facebook stranici).

Na kraju svakako vrijedi pohvaliti ideju i provedbu svih ovih aktivnosti i vjerujemo kako će se ovakvi trendovi u skorašnje vrijeme i nastaviti.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook