Ostalo

EKSKLUZIVNO I PREMIJERNO prvi puta u hrvatskoj atletici: Snimke iz zraka s Mitinga otvorenja sezone 2015.

Stadion iz zraka Foto: AK Agram Stadion iz zraka

Najave za vrijeme mitinga i poslije njega nisu bile uzaludne, prvi u Hrvatskoj (ako ne i šire) vam donosimo 'porciju' videozapisa s našeg atletskog mitinga, snimljenih iz do sad neviđenih kutova i perspektiva!

Uvijek se trudimo pratiti što više novih tehnoloških trendova u svijetu, a snimanje putem bespilotne letjelice zasigurno pripada toj kategoriji u ovim trenucima. Jedan posve drugačiji pogled (iz zraka, 'odozgo' ili ptičje perspektive - kako vam drago) definitivno našim snimkama (i između ostalog našem YouTube kanalu) daje jednu novu, dodatnu dimenziju i atraktivnost.

Nećemo previše duljiti, za vas smo pripremili snimke sa 200m žene, 400m muškarci (izuzevši 3. skupinu koja je snimljena 'normalno'), 800m muškarci i uz to smo pripremili isječke s tehničkih disciplina s najvećim naglaskom na našu memorijalnu disciplinu skoka u vis "Goran Subotić Tratinčica", ali naravno da nismo propustili snimiti nekoliko pokušaja hrvatske olimpijke i europske bronce u visu, Ane Šimić.

Pritom smo u nekim snimkama se služili različitim kombinacijama, od čiste snimke do miješanja s klasičnim načinom snimanja. Sigurno je nešto ispalo bolje, nešto lošije, ali tek smo u početnoj fazi i dozvolit ćemo si eksperimente.

Skok u vis [M/Ž], memorijalna disciplina "Goran Subotić Tratinčica"

200m [Ž]

400m [M] - I., II. i IV. skupina

800m [M], I.,II. i III. skupina

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook