Ostalo

DESET godina Aletskog kluba Agram

10 godina Foto: AK Agram 10 godina

Malo po malo došli smo i do naše prve dvoznamenkaste brojke! Naime, današnji dan, 12.10, ujedno je i datum osnutka našeg kluba.

Dogodilo se to sada već davne 2007. godine i polako, ali sigurno prošli smo i tih čuvenih deset godina u još jednoj fantastičnoj i sjajnoj sezoni kroz cijelu godinu, a s obzirom na to da još nije gotova, nećemo raditi konačnu rekapitulaciju.

Kao i u svakom isticanju obljetnice, ponovno moramo iskoristiti priliku i zahvaliti se svima koji pomažu, doprinose, treniraju i rade u našem klubu. Zajedno svi stvaramo velike rezultate. Ne odnosi se ovo samo na atletičare ili atletičarke te stručni dio kluba već na sve prijatelje, simpatizere, profesore kao i sponzore kluba. Moguće je da postoji još koja kategorija, ali na vama je da se svrstate u jednu od ovih ili stvorite svoju.

Svi koji nisu, uvijek mogu postati dio naše velike priče, kluba koji je u jednom kratkom razdoblju sitnim koracima došao do titule trenutačno najuspješnijeg prema svim kriterijima vodećih atletskih institucija.

Osim realnog svijeta, podsjećamo vas kako je tu onaj virtualni gdje uz našu klupsku stranicu dodatno smo aktivni na društvenim mrežama U to se možete i sami uvjerite posjetite li našu Facebook stranicu koja je simbolično za ovih 10 godina nedavno prošla i brojku od 10 tisuća 'lajkova. Tu je sve popularniji Instagram profil uz standardno posjećen YouTube kanal koji je u ovih 10 godina doživio pravu ekspanziju. Iako možda ne potpuno popularan u našoj zemlji, postoji i naš Twitter račun koji ima svoj broj sljedbenika.

Neće sve ostati na ovom tekstu, bit će dodatnih prilika za osvrt na ovaj veliki jubilej tako da do kraja godine možete očekivati niz tekstova, videa itd. No do tad, uživajmo u našoj prvoj 'desetki'.

Sretna vam (i nam) rođendan!

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook