Ostalo

CRO ATHLETICS GALA 2017 Pravdica najbolji mlađi senior, Bloudek najbolji junior i Agram najbolji klub Hrvatske (2x)

Bloudek, Ćulibrk, Pravdica i Jakopović Foto: Renato Branđolica Bloudek, Ćulibrk, Pravdica i Jakopović

Nešto kasnije nego prijašnjih godina održala se svečana večera hrvatske atletike s proglašenjima i priznanjima za djelatnike, klubove te naravno atletičare i atletičarke.

S obzirom na to kako se proglašenje održalo u 2018. godini, konačno se moglo proglasiti klub za prethodnu godinu što ranije nije bio slučaj jer se u aktualnoj godini proglašavao klub za godinu ranije (bodovanje klubova vrši se od 1.1 do 31.1).

Tako smo dobili svoja priznanja i potvrde za 2016. i 2017. godinu za titulu najboljeg kluba Hrvatske, a njih je od strane legendarnog Dalibora Balgača dobila naša direktorica, trenerica i atletičarka, Ljiljana Ćulibrk.

Nakon toga očekivano je naslov najboljeg juniora za 2017. godinu ponio europski juniorski prvak Marino Bloudek, a potvrdu i zaključak superkvalitetnog mlađeseniorskog staža dobio je Filip Pravdica koji je svojim finalom na EP do 23 godine zaslužio titulu najboljeg mlađeg seniora Hrvatske za spomenutu godinu.

Veseli nas i što su se ranije dodjeljivale nagrade za izniman doprinos hrvatskoj atletici, a jedan od laureata je naš dopredsjednik, Marko Jakopović, što s obzirom na najnovije događaje (atletska dvorana i sl.) je više nego zaslužena nagrada. 

Kako to obično i biva, jedna lijepa, svečana i ugodna večer hrvatske atletike, ponovilo se!

Zahvaljujemo se na priznanjima, i čestitamo našim te svim ostalim laureatima! Cjelovitu listu dobitnika možete pronaći u linku ispod članka.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook