Međunarodna natjecanja

Vrijeme je za 3. Olimpijske igre Ane Šimić!

Ana Šimić Foto: Renato Branđolica Ana Šimić

Ana Šimić nastavit će više nego impresivan kontinuitet kada su nastupi na velikim natjecanjima.

Nakon prošlosezonske pauze velikih natjecanja, zaželjeli smo se svi jednog velikog natjecanja što je posebno vidljivo po pitanju inspiracije većine natjecatelja i natjecateljica na ovom izdanju.

Sami problemi bili su prisutni i prije ovog natjecanja u kontekstu njihovog manjka što je vidljivo kada pogledamo natjecateljski profil naše najbolje visašice i vidimo kako je nastupila na samo 5 natjecanja ove godine.

Ujedno je to i najmanje u njezinoj karijeri, ali s obzirom na sve COVID-19 okolnosti ni ne čudi.

U samim pripremama bilo je tu i ponešto problema s ozljedama, ali već smo i ranije naglasili kako je na svakom natjecanju Ana izgledala sve bolje i bolje pa joj nastavak trenda želimo i u Tokyu.

Spomenimo kako je dio priprema proveden u Marugameu gdje dio hrvatskog atletskog tima zaista lijepo ugošćen od strane domaćina što je svakako iskustvo vrijedno pohvale.

Ana je sad već u olimpijskom selu, a skok u vis čekaju jutarnje kvalifikacije u četvrtak (5.8.) 9:10 tj. 2:10 po našem vremenu, a po običaju su predviđene dvije kvalifikacijske grupe (njezina će biti B). Norma je očekivano postavljena vrlo visoko, 1.95 će biti sigurno za finale, a za ostale visine ćemo vidjeti kako se natjecanje rasplete.

Želimo joj puno sreće i da uživa u svom 3. uzastopnom nastupu na Olimpijskim igrama što je u startu nešto što nije mala stvar, sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook