Međunarodna natjecanja

Nastavak osvajanja medalja na Prvenstvima Balkana: Lončarek brončana u dvorani na 60m prepone! (VIDEO)

Nakon prošlogodišnjeg zlata u Istanbulu, Ivana Lončarek i ove godine je našla svoje mjesto na podiju i svečanoj podjeli medalja!

Utrka na 60m prepone odmah je bila finalna i naša članica očekivano je svoje mjesto pronašla u onoj nominalno jačoj skupini.

Početak nije bio kao iz snova, ali zato je drugi dio utrke imao dobro ubrzanje te u završnici na kraju stiže do svoje nove medalje gdje je presudila 'igra' tisućinku, ali tako je to u našem sportu, nijanse čine razliku.

A razlika je ta da je Ivana osvojila novu medalju u svojoj bogatoj karijeri, a veseli i 8.24 kao poboljšanje dosadašnjeg najboljeg ovosezonskog rezultata (8.25).

Prije odlaska na Europsko prvenstvo u dvorani, očekuje nas utrka(e) na dvoranskom prvenstvu Hrvatske, a uspije li početni dio krenuti kao što je završila ovu utrku, ne sumnjamo da nas čekaju još bolja i brža vremena!

Mateo Ružić ostvario je novi nastup na ovom natjecanju na 400m u još jednoj utrci bržoj od 48 sekundi točnije 47.92 što je na razini prošlotjedne utrke. Sveukupno mu je to vrijedilo 9. mjesta.

Prvi nastup na ovom natjecanju imao je Alen Kolar u prvoj kvalifikacijskoj skupini gdje je istrčao 6.97 čime je sveukupno zauzeo 13. mjesto. 

Šteta je da nažalost ovaj puta iz Turske sam prijenos natjecanja i nije funkcionirao (cijelo vrijeme) pa utrke naših dva člana nemamo snimljene da bi preciznije vidjeli kako je to izgledalo, ali srećom ostaje nam ova Ivanina. 

Čestitamo na ostvarenjima!

  • Natjecanje: Prvenstvo Balkana u dvorani
  • Mjesto: Istanbul (TUR)
  • Datum: 20.2.2021.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook