Međunarodna natjecanja

Matošević, Hrelec, Grdenić i Josipović u reprezentaciji za Europsko prvenstvo u krosu

Europsko prvenstvo u krosu Foto: EAA Europsko prvenstvo u krosu

Određen je sastav hrvatske reprezentacije koja putuje u susjednu Srbiju, Beograd na 20. izdanje Europskog prvenstva u krosu.

Temeljem nastupa na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske u krosu odabrano je čak četvero naših članova, a to su Matea Matošević (seniorke), Nikolina Hrelec (juniorke), Goran Grdenić (seniori) i Jure Josipović (juniori). Matea, Nikolina i Jure su inače i prvaci Hrvatske u svojim dobnim kategorijama, Goran je seniorski doprvak Hrvatske.

Od članova drugih klubova na put u Beograd će: Dino Bošnjak, Ivan Malić, Martin Srša (juniori), Kristina Božić (juniorke) i Mihael Minđek (mlađi seniori).

Uz atletičare i atletičarke u Beogradu bi trebao biti naš trener Mladen Katalinić zajedno s izbornicima Sinišom Ergotićem (seniorska reprezentacija) i Mladenom Kršekom (juniorska reprezentacija) te trenerom iz AK Velike Gorice, Damirom Bošnjakom.

Natjecanje će se održati 8. prosinca u nedjelju u jutarnjim satima, ali više informacija o samom natjecanju bit će u danima koje slijede.

Čestitamo našim članovima koji su odabrani da predstavljaju Hrvatsku na jednom velikom natjecanju kao što je Europsko prvenstvo u krosu, svima želimo puno sreće!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook