Međunarodna natjecanja

I Jurčić rekordno započela 2022. godinu: Njezina nova najbolja ostvarenja na 60 i 200m! (VIDEO)

Lara Jurčić Lara Jurčić

Lara Jurčić, naša članica pozicionirana u Njemačkoj nastupa na tamošnjim natjecanjima gdje je već ostvarila nekoliko zapaženih rezultata.

Tako je protekli vikend nastupala kroz subotu, ali i nedjelju. Prvi dan je trčala 60m i istrčala 7.73 u finalu (nakon kvalifikacijskih 7.82) dok je drugi dan na 200m prošla ciljem u vremenu 25.32! Sve su to osobni rekordi za nju koji najavljuju dobru dvoransku sezonu.

Posebno je zanimljiv ovaj rezultat na 60m koji je samo stotinku slabiji od onog koji je isti dan u Zagrebu trčala također naša članica Vita Penezić, isto godište (2006.). Veseli vidjeti kako u ovom trenu imamo dvije podjednako brze mlađe juniorke, a sigurno je kako imaju prostora još za naprijed.

Lara nije previše odmarala već je dva dana poslije nakon Sindelfingena nastupala na natjecanju u Karlsruheu i nastavila seriju pobjeda - prvo na 60m pobjeda u finalu (7.85) pa zatim 25.37 na 200m.

U subotu nas očekuju novi nastupi na povratku u Sindelfingen pa se nadamo dolasku još dobrih vijesti. Do tada, čestitamo na ovima!

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook