Međunarodna natjecanja

Hvala pokroviteljima za Miting 2019: Aviokarte.hr, Makromikro grupa d.o.o. i Carlsberg Croatia

Uz već ranije spomenute pokrovitelje Gaz Nutrition d.o.o. i Run&Trek dućan zadužene za dio oko nagradnog djela mitinga, moramo iskoristiti priliku i unaprijed se zahvaliti našim ovogodišnjim pokroviteljima natjecanja.

Aviokarte.hr - Zašto odabrati upravo nas?

Podrška

Tu smo za vas od ponedjeljka do subote od 6-22h, nedjeljom od 9-20h te praznikom i blagdanom od 09 – 17h...Odgovor/ponuda slijedi unutar 90 minuta u uredovno vrijeme!

Sigurnost

Bez skrivenih troškova uz suvremenu tehnologiju omogućavamo vam sigurnu i brzu kupnju!

Super cijene

Surađujući sa više stotina aviokompanija uključujući i niskotarifne nudimo vam najpovoljnije cijene za vaše putovanje!

Makromikro grupa d.o.o.

Osnovana je 2014. god., a nastala je spajanjem tvrtki Makromikro d.o.o. i Stublić Impex d.o.o., obje s dvadesetpetogodišnjom tradicijom i značajnim iskustvom na tržištu informatičke opreme, uredskog potrošnog materijala i papirnate konfekcije. Poslujemo na lokaciji Zagreb-Buzin, Bani 73/B, gdje je smješteno centralno skladište od 6000 m2, veleprodaja, računovodstvo i uprava. Trenutno zapošljavamo oko 130 djelatnika, a za efikasnu i promptnu isporuku koristimo vlastiti vozni park, te usluge kurirskih službi.

U našoj ponudi, između ostalog imamo:

  • - računalni hardware, software, pisače i potrošačku elektroniku
  • - potrošni materijal za pisače, fotokopirne i fax uređaje (tinte, tonere, termo folije i ribbone)
  • - uredski potrošni materijal (kuverte, registratore, fotokopirne papire, spajalice, spojnice, olovke, flomastere, tekst markere, fascikle, bilježnice, samoljepljive papire, ladice za spise...)
  • - uredsku opremu (uništavačke dokumentacije, klamerice, uređaje za plastificiranje i termo uvez, koševe za smeće, uredske stolice, vješalice...)
  • - baterije: Duracell, Panasonic i Agfa
  • - LED žarulje

U našem asortimanu je preko 10.000 artikala kako vlastite robne marke, tako i renomiranih svjetskih i domaćih proizvođača. Distributeri smo brendova kao što su: Brother, Lexmark, Emtec, T'nB, Print-Rite, Emstar, Double A, Deli, Stimy i Rapesco, i partneri tvrtki: HP, Canon, Epson, Lenovo, Xerox, Satzuma i drugih.

Osim same trgovine navedenom robom, posjedujemo i vlastitu proizvodnju kuverti sa i bez tiska, koje izvozimo i na tržište susjednih zemalja. Kvaliteta proizvoda i usluga, fleksibilnost i konkurentnost na tržištu, temelj su našeg poslovanja.

Vizija tvrtke je da postanemo jedno od najznačajnijih vele trgovačkih poduzeća u ovom segmentu, kako u zemlji tako i u regiji, kao i pružiti sigurnost i povjerenje da nas kupci prepoznaju kao dugoročnog partnera. Također djelujemo i putem naših šesnaest maloprodajnih poslovnica diljem Hrvatske, od čega je sedam smješteno na području grada Zagreba i Velike Gorice.

Kao ekološki osviještena tvrtka, preko naše sestrinske firme Makromikro d.o.o. možemo Vam pružiti uslugu zbrinjavanje elektroničkog otpada (otpisanog hardware-a, praznih tintnih i laserskih kazeta i sličnog potrošnog materijala), uz izdavanje zakonski propisane potvrde o zbrinjavanju istog. 

Carlsberg Croatia

Carlsberg Grupacija danas J.C. Jacobsen osnovao je pivovaru Carlsberg 1847. godine, a danas je jedna od vodećih pivovara u svijetu, s velikim portfeljem pivskih i ostalih brandova pića.

Naša vodeća marka - Carlsberg jedno je od najpoznatijih brendova piva na svijetu, a marke Baltika, Carlsberg i Tuborg su među osam najvećih brendova u Europi.

Više od 41.000 ljudi radi za Carlsberg grupu, a naši proizvodi prodaju se na više od 150 tržišta.

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook