Međunarodna natjecanja

Erent, Pevec i Renić na 13. izdanju Europskog kupa u hodanju

Bruno, Eli i Ivan Foto: Renato Branđolica Bruno, Eli i Ivan

Prije dvije godine pratili smo Brunu Erenta u Podebradyu (Češka), a sada ćemo u nedjelju 19.5. u Alytusu (Litva) imati još veći broj predstavnika! On će ponoviti svoj nastup, a uz njega će tu biti Ivana Renić i Eli Pevec.

Tada je Bruno hodao 4:19:22 i zauzeo 22. mjesto, a sada dolazi kao još kvalitetniji hodač s bitno boljim rezultatom i aktualnim hrvatskim rekordom od 4:05:02.

Sada će prvi nastup na ovom natjecanju ubilježiti Ivana Renić koja nastupa na 20km hodanje, a dolazi s rekordom 1:36:23 koji nije star ni mjesec dana pa ćemo vidjeti hoće li doživjeti ekspresno poboljšanje.

Navedeni nastupi odnose se na seniorsku konkurenciju, a imat ćemo i juniorku u liku Eli Pevec na 10km hodanje koja je u ovoj godini uspjela čak dva puta hodati isti rezultat 53:18. Hoće li to napraviti 3. uzastopni put bilo bi zaista teško za očekivati pa joj želimo da bude još brža od toga.

Startevi utrka predviđeni su za ranojutarnje sate. Konkretnije, Bruno svoju utrku na 50km hodanje počinje već u 7 ujutro. Sat vremena kasnije u 8 će početi Eli, a zanimljivo, najkasnije od svih hoda Ivana koja počinje tek u 15:30h.

Tako da ćemo dan nakon našeg mitinga imati što za pratiti, a najavljen je i prijenos uživo koji se može pratiti ovdje.

Lista prijavljenih nalazi se u linku ispod ovog članka.

Puno sreće želimo našim hodačima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook