Međunarodna natjecanja

Atletska sezona u SAD-u bliži se svom kraju, kako su nastupali naši članovi i članice?

A i predsjednik SAD-a je konačno našao nekog za rukovanje osim praznine Foto: AP A i predsjednik SAD-a je konačno našao nekog za rukovanje osim praznine

Izuzevši najvećih sveučilišnih natjecanja u Sjedinjenim Američkim Državama koja se još trebaju održati, većina njih za ovu sezonu na otvorenom je održana i privedena kraju. Od zadnjeg izvještavanja bilo je više dobrih utrka koje vrijedi spomenuti.

Sven Cepuš je nastupao ovaj vikend na Big12 prvenstvu i istrčao dvije utrke na 800m, prva je bila 1:49,13 bliska ovosezonskom najboljem rezultatu vani, a druga idući dan nešto sporijih 1:51,16.

U posljednja dva tjedna Zlatko Kožuhar je imao dvije utrke na 5000m. Ona koja datira iz 30. travnja bila je ujedno i rekordna za njega! Istrčao je 14:27,14 i tako za malo više od 3 sekunde poboljšao prošlogodišnji osobni rekord.

Na zapadnom konferencijskom prvenstvu nije uspio ponoviti takvu utrku već je ciljem prošao u vremenu s 15:12,81.

Dora Filipović je proteklih tjedana imala nekoliko uspješnih utrka na 400m (posebice kada ih se usporedi s dvoranskim rezultatima), tako svakako najviše vrijedi istaknuti 55.16 koje je istrčala 23. travnja i tako nakon duže vremena ostvarila rezultat bolji od 1000 bodova u svojoj glavnoj disciplini.

U dvostruko dužoj disciplini nastupala je Leonarda Farkaš koja je najbrže istrčala upravo u zadnjoj utrci upravo ovaj vikend, vrijeme je bilo 2:15,09.

Čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook