Domaća natjecanja

(Vjerojatni) zaključak domaće dvoranske sezone sa seniorskim dvoranskim PH

Nakon trilogije ekipnog dvoranskog natjecanja, došli smo i do onog pojedinačnog za seniore i seniorke, natjecanja za koje možemo pretpostaviti da će ujedno i zaključiti 2. mjesec natjecanja kao i samu domaću dvoransku sezonu.

Kako se stvari razvijaju, ne čini nam se da su današnjim relaksiranjem mjera za treninge uključena i natjecanja što bi značilo da tu pravilo za natjecanja ostaje isto kako je bilo. No to ćemo još preciznije znati kada bude objavljena sama odluka.

Ono što je sigurno i ostaje je sutrašnje natjecanje na kojem se neće skupljati bodovi već medalje, a tu po običaju imamo podosta kandidata te im želimo i ostvarenje istog!

Preliminarna startna lista uz satnicu je privremeno dostupna na linku ispod članka te se možete upoznati s ostalim važnim informacijama.

Format satnice je kao i prijašnjih godina, počinje se u 14h, a završetak bi mogao biti već malo poslije 19h. Ulaz publici i dalje nije dozvoljen, ali zato je tu live stream. Nadamo se što boljim rezultatima i nadmetanjima, uživajmo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook