Domaća natjecanja

Sjajno otvorenje dvoranske sezone!

U zagrebačkoj atletskoj dvorani na Prisavlju održalo se Otvoreno prvenstvo Zagreba čime je ujedno i otvorena dvoranska sezona!

 

Marija Gredelj fantastično je krenula u novu sezonu! Danas je triput skočila preko 6 metra, a najdalji skok iznosi sjajnih 6.10! Skok vrijedan i pobjede na današnjem natjecanju!

 

Na kugli je Valentina Mužarić također sjajno počela na otvaranju sezone tj. počela tamo gdje je i završila. Naime, krajem prošle sezone Valentina je bacila 14.14, rezultat koji je ponovila i danas! Naravno, radi se o rezultatu kojim je konkurenciju ostavila daleko iza sebe! Lijepo je počela i Petra Gamilec - 11.46 (osobni!) i 5.mjesto!

 

Ivona Jerković pobjednica je u današnjem skoku s motkom, preskočila je 3.70m!

 

Velik broj naših atletičara nastupio je na 60m. Slavko Đurđek trčao je na razini svojih najboljih rezultata - 7.61; nakon njega slijedi Tin Furčić s 7.83; Mate Madžar u cilj je ušao s 7.95, stotinku slabiji bio je Leon Glumpak; Mateo Kovačić istrčao je 8.07, Filip Grčić 8.11, Roko Ivanović 8.15 i vrijeme Ivora Kosa je 8.31.

 

Na dalju Bruno Jedanačak dvaput je rušio svoj osobni rekord! U drugoj seriji skočio je 6.07, a u trećoj 6.10! Sveukupno je završio natjecanje na 9.mjestu! Brončanom medaljom okitio se Marko Katalinić na troskoku, njegov najbolji skok danas je iznosio 12.47 (osobni rekord).

 

Opširnije što se rezultata tiče možete pogledati ovdje.

 

{rss uri=http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/atletskiklubagram/albumid/5565174425623162273?alt=rss&kind=photo&hl=hr limit=13 }

 

Čestitamo svim našim atletičarima koji nisu na bolji način mogli krenuti u novu sezonu - odličnim rezultatima! Naravno, zasluge pripadaju i njihovim trenerima koji su ih sjajno pripremili! Tek je počelo, možemo očekivati još više iz natjecanja u natjecanje! Bravo!

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook