Domaća natjecanja

Nakon više od 4 godine povratak u Čakovec na pojedinačna prvenstva Hrvatske

Novi sloj tartana u Čakovcu Foto: ekom Novi sloj tartana u Čakovcu

Zadnji puta kada se u Čakovcu na njihovom stadionu Mladosti održalo jedno pojedinačno prvenstvo Hrvatske bio je vikend 4. i 5. lipnja u 2016. godini. Nakon toga, održalo se još nekoliko regionalnih natjecanja poput Hrvatske atletske lige sjever, ali to je sve.

Zanimljivo, natjecanje na spomenuti datum bilo je upravo natjecanje na koje sada dolazimo, mlađejuniorsko (U18) državno prvenstvo, a s obzirom na sve što je COVID-19 uzrokovao, Čakovec je dobio i jedno 'gratis' natjecanje, a to će biti pojedinačno prvenstvo Hrvatske na 10000m koje će se u subotu održavati u večernjim satima.

Nakon dugogodišnjeg gledanja i natjecanja na tamošnjoj staroj i dotrajaloj tartanskoj podlozi, moramo priznati da će biti čudno vidjeti nešto novo i obnovljeno.

Iako je prilikom tog procesa bilo određenih problema, lijepo je da se prvi puta nakon 1987. napravio nešto značajniji pothvat na stadionu jer taj grad i njihovi atletičari zasigurno su to zaslužili kao i činjenica da s vremena na vrijeme održe i koje državno natjecanje. Nadamo se da će staza biti što dužeg vijeka.

A za samo natjecanje svima želimo puno uspjeha i uspješan nastavak sezone uz naravno odgovorno ponašanje koje i dalje treba demonstrirati. Sretno!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook