Domaća natjecanja

LIVE STREAM/STARTNE LISTE/REZULTATI PODRAVKA Kup/Ekipno PH za kadete-kinje i PPH za mlađe seniore-ke 2023

Početak Podravkine priče na državnim natjecanjima Foto: Podravka Početak Podravkine priče na državnim natjecanjima

Sredinu rujna obilježit ćemo jednim pravim vikend maratonom 2 (odnosno 3) natjecanja za različite uzraste.

Zapravo jedini koji ovdje neće nastupati su seniori i seniorke, a svi ostali uzrasti će biti s nama kroz subotu i nedjelju na atletskom stadionu uz Savu. Slijedom više spleta okolnosti dogodila se situacija paralelnih natjecanja Kupa i Ekipnog prvenstva Hrvatske za kadete i kadetkinje (U16) te Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za mlađe seniore i seniorke (U23).

Tako će mlađi prvi na stazu, počinjemo od 10h, a završavamo do otprilike 15h nakon čega na scenu stupaju stariji koji nastupaju od 15:30 do otprilike 19h. Navedeno vrijedi za oba dana.

Što se prijenosa tiče, prvi dio dana osigurao je AK Dinamo-Zrinjevac za kadetsko natjecanje koje oni organiziraju, a drugi dio dana preuzima naš klub za mlađeseniorsko natjecanje u našoj organizaciji.

Kako se nakon dugo vremena radi tehničkih razloga (vremenske ljetne nepogode koje su uništile kavez) kladivo baca izvan stadiona, to će biti jedina disciplina koja neće biti vidljiva uživo, a za ostalo svakako s obzirom na dužinu trajanja oba prijenosa molimo unaprijed za razumijevanje u slučaju nepredviđenih poteškoća.

Ujedno je ovo i početak partnerstva Hrvatskog atletskog saveza i Podravke koja od sada pa do daljnjega se nalazi u prefiksu svih državnih natjecanja.

Da ne bi ostalo sve na ova 2 (3) natjecanja, u nedjelju u Varaždinu se održava i Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu gdje će također biti naše ekipe tako da zapravo imamo 4 natjecanja i jedan od bogatijih vikenda ne u godini nego posljednjih godina... Svima želimo puno strpljenja, koncentracije i naravno, sretno!

Kup i Ekipno prvenstvo Hrvatske za kadete-kinje (od 10 do 15h)

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore-ke (od 15:30 do 19h)

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook