Domaća natjecanja

LIVE STREAM/STARTNE LISTE/REZULTATI 1. Prvenstvo Hrvatske u trčanju na 12 sati 2021

Vizual natjecanja Vizual natjecanja

Iako smo ju izvorno trebali zaključiti s međunarodnim susretom kadetskih reprezentacija, naša serija ovosezonskih prijenosa uživo očito nema kraja i na našem YouTube kanalu moći će te pratiti i povijesno prvo izdanje otvorenog Pojedinačnog i ekipnog prvenstva Hrvatske u trčanju na 12 sati.

Osnovne informacije

Za prijenos su zaslužni Atletski klub Sljeme i naš klub, a natjecanje ćemo pokušati ispratiti u cijelosti s tim da je važno istaknuti dvije stvari koje se tiču tehničke provedbe prijenosa koji odašiljemo u HD rezoluciji.

Prva je da ćemo prijenos utrke podijeliti kroz minimalno 3 dijelova. Naime, postoji mogućnost da ga YouTube u slučaju jednog cjelovitog videa (koji bi trajao preko 12 sati) ne arhivira i obradi, a to želimo izbjeći.

Tako da je okvirno zamišljeno da prvi dio prijenosa bude u rasponu od 6:45-12:45h (utrka počinje u 7h), drugi dio prijenosa u rasponu od 12:50h-19h (tada utrka završava) i uključili bi se ponovno malo kasnije prije svečanosti proglašenja koja je u 20h.

Druga je da će zvuk kroz prijenos većinom biti prigušen kako bi izbjegli konflikt s učestalim problemom glazbene podloge i autorskih prava YouTube, ponovno sa željom da nam videozapisi ostanu sačuvani.

Cjelokupna staza je dugačka 1400m, a kamera će biti pozicionirana s primarnim pregledom na atletsku stazu.

Satnica

07:00 Start trke na 12 sati i štafeta

13:00 Start trke na 6 sati

19:00 Završetak trke

20:00 Proglašenje

Prijenos natjecanja (I. dio od 6:45 do 12:45 / II. dio od 12:45 do kraja)

Svečanost proglašenja (III. dio prije 20h)

Svečanost proglašenja (III. dio prije 20h)

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook