Domaća natjecanja

LIVE STREAM Ekipno dvoransko prvenstvo Hrvatske, 1. liga - 1. kolo 2021

Mateo Ružić jedna je od garancija dobre utrke na ovom natjecanju Foto: Renato Branđolica/AK Agram Mateo Ružić jedna je od garancija dobre utrke na ovom natjecanju

Počinje natjecanje najvišeg ranga hrvatske atletike koje ujedno i označava pravi početak domaće dvoranske sezone.

Svake godine imamo tehnološke novitete pa je tako ovo prvi puta da radimo live stream jednog dvoranskog natjecanja (vjerojatno nikad nije bilo potrebnije nego sad s obzirom na zabranu gledateljstva u dvorani), pa s obzirom na manjak iskustva, molimo za razumijevanje u slučaju eventualne pojave tehničkih problema.

Po običaju smo se za platformu gdje natjecanje možete gledati odlučili za naš YouTube LIVE kanal jer navedeno nudi najbolju mogućnost gledanja poput one opcije da se ne treba natjecanje pratiti u realnom vremenu.

Idućih dana nakon završetka natjecanja slijedi i objava zasebnih videozapisa u dodatno većoj kvaliteti (4K). Kao i uvijek, preporuka je pretplata (subscribe) na naš kanal kako bi dobivali obavijesti o početku prijenosa kao i objavi novih videa.

Početak prijenosa predviđen je za 10h kada i počinje natjecanje pa sve do 20-21h kada bi trebalo završiti prema satnici. Priželjkujemo što bolje i uzbudljivije natjecanje te što više kvalitetnih rezultata, uživajmo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook