Domaća natjecanja

Kiša "prepolovila" 2.kolo

Nažalost, održan je samo prvi dio današnjeg natjecanja.

 

Suprotno prvom kolu, kada su uvjeti za natjecanje bili više nego dobri, 2.kolo Prvenstva atletske škole proteklo je u znaku lošeg vremena koje je na kraju onemogućilo završetak natjecanja.

 

Održane su sljedeće discipline : 100m (juniorke/seniorke), 100m kadetkinje (96. i 97. godište), 100m kadeti (96. i 97. godište), 200m seniori, 800m (sve kategorije), 1500m (sve kategorije). Čestitamo svim sudionicima na plasmanima i rezultatima!

 

REZULTATI

 

Silno nam je žao velikog broja djece koje se okupilo i trebalo nastupiti poslije 17h (cicibani-ke, limači-ce, mlađi kadeti-kinje...), ali staza je bila potopljena, kiša je neumorno padala i uvjeti su bili više vaterpolski nego atletski. Nije se održalo ni natjecanje u skoku u vis ni bacanje kugle.

 

Ipak, (pre)jaka kiša nije nas spriječila u fotografiranju i snimanju. Galeriju možete pogledati na našim Picasa web albumima ili Facebook stranici

 

Zahvaljujemo se svima na dolasku, pogotovo našim najmlađim atletičarima i njihovim roditeljima koji nisu imali sreće kao atletičari koji su uspjeli nastupiti. Puno hvala i našim starijim atletičarima, trenerima i prijateljima kluba koji su u teškim uvjetima na svoj način pomogli u organizaciji, mjerenju, suđenju i obradi rezultata! Do sljedećeg puta!

 

Neke od slika u galeriji...

 

{rss uri=https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/atletskiklubagram/albumid/5609251573292291489?alt=rss&kind=photo&hl=hr limit=20 } 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook