Domaća natjecanja

Fantastican drugi dan!

Završeno je Otvoreno pojedinačno PH! Agramerke su ponovile prošlogodišnji uspjeh - ponovno su najuspješnije s osvojenih 7 zlata, 1 srebrom i 4 bronce! Agrameri su senzacionalni drugi na tablici medalja (3 zlata, 1 srebro, 2 bronce!), čime su itekako nadmašili svoj prošlogodišnji uspjeh!

 

Antonija Žalac u hrvatskoj atletici u svojim disciplinama naprosto je sinonim za pobjedu ili zlatnu medalju! Na 800m je za pobjedu istrčala 2:11,47! Spomenimo i to da se radi o najuspješnijem atletičaru ovog prvenstva (3 zlata)! Bravo!

 

Slično tako možemo pisati i o Mateji Matošević - zlatna na 3000m! Nije to bila jedina medalja na 3000m, Ljiljana Ćulibrk s 11:50,04 osvojila je broncu!

 

Iznenađenje se dogodilo na visu gdje je Helena Gilja postala novom prvakinjom Hrvatske! Skočila je 173cm! Još jedna medalja "pala" je na dalju, Marija Gredelj s 5.65 zauzela je 3.mjesto!

 

Na kugli je Valentina Mužarić bila na razini dosadašnjih njezinih najboljih rezultata te je s 13.72 osvojila srebrno odličje!

 

Štafeta 4x400 (Ana Turk, Antonija Žalac, Marija Gredelj i Romana Tea Kirinić) trčala je 4:00,38 i u cilj ušla kao prvoplasirana! Pohvale i drugoj štafeti Agrama (Matea Matošević, Ljiljana Ćulibrk, Valentina Mužarić i Helena Gilja) što su omogućile da djevojke osvoje medalje, kad se već "neke" štafete nisu udostojile doći.

 

Posvetimo se Agramerima, Goran Grdenić brončani je na 5000m s 15:57,11!

 

Milan Kotur trčao je još jednu dobru trku na 400m prepone! Obranio je prošlogodišnji naslov trčavši 51.87!

 

Sjajnu utrku vidjeli smo od našeg Brune Erenta na 3000m (zapreke)! Osvojio je zlatno odličje trčavši 10:01,50!

 

Jednake pohvale treba uputiti našpj štafeti 4x400m koja je fanatičnom borbenošću izborila broncu s 3:18,69! Za štafetu su nastupali Mislav Mlakar, Ivor Šipuš, Ivan Pavunc i Milan Kotur!

 

Sve pohvale našim Agramerkama, Agramerima, trenerima za ova dva protekla dana! Iz naše perspektive, učinili su ovo otužno pojedinačno PH itekako ljepšim! Iskrene čestitke i nastavljamo dalje - jer ova generacija može biti još samo bolja!

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook