Domaća natjecanja

4 srebra iz Splita!

U Parku mladeži održano je Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske. Nastupali su Dominik Tomić, Ana Šarić, Antonela Popko, Petra Gamilec i Valentina Mužarić.

 

Dominik Tomić na kladivu je uspješno debitirao za naš klub i osvojio srebrnu medalju bacivši 43.11! Spomenimo da je i Dominik nastupio bolestan, čime njegov plasman još više dobiva na značaju!

 

Na kugli kod seniorki Valentina Mužarić nastavila je natjecati se u dobroj formi te je s današnjih 14.88 poboljšala svoj osobni rekord i osvojila srebrno odličje!

 

U istoj disciplini, samo u kategoriji juniorki, titula viceprvakinje Hrvatske pripala je Petri Gamilec! Petra nije sjajno krenula u početnim serijama no na vrijeme je "uhvatila" pravi ritami i na kraju je najdalje bacila u razini svojih dosadašnjih najbolji rezultata - 12.69!

 

Još jedna medalja, također srebrnog sjaja stigla je kod kadetkinja! Ana Šarić (najmlađa,´98 godište) bacila je 10.56, rezultat vrijedan 2.mjesta! Spomenimo i još jedan dobar nastup naše druge natjecateljice kod kadetkinja - Antonela Popko osvojila je 5.mjesto bacivši 10.07!

 

Čestitamo svima na medaljama, plasmanima i rezultatima! Bravo!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook