Domaća natjecanja

4. kolo zaključilo ovosezonsku seriju natjecanja "Race Walking Road Grand Prix Croatia"

Na završnom okupu poslije proglašenja Foto: AK Agram Na završnom okupu poslije proglašenja

Za razliku od prošlog kola u 5. mjesecu kada nas je 'oprala' kiša, ovdje je ona bila početna samo na početku natjecanja (minorno) da bi nas kasnije obasjalo i sunce za zaključak jedne lijepe hodačke sezone.

Lokacija je bila ista, na nekadašnjoj cesti pored rotora (koja se koristila kao jedna od zamjenskih ruta za vrijeme rekonstrukcije istog).

Kako je natjecanje došlo samo tjedan dana nakon prvenstva Hrvatske u cestovnom hodanju, nisu svi nastupali u punoj snazi pa to zasigurno vrijedi za Brunu Erenta, pobjednika s 1:36:35 na distanci dugačkoj 20km.

Nakon njih su krenuli mlađi uzrasti, a mi smo tu pratili najviše mlađe juniorke na 5km gdje je pobijedila Zana Redžebašić (28:53), druga je bila Gabrijela Lešić (30:48), a Dariji Dizdar pripada 5. mjesto (36:57).

Nakon toga je krenula najmasovnija utrka dana, u isto vrijeme su startali kadeti, kadetkinje, mlađi kadeti, mlađe kadetkinje (3km) te limači i limačice (2km).

Jakov Barun je u konkurenciji kadeta hodao 18:31 (1. mjesto), a u ženskoj istog uzrasta od 1. do 3. mjesta poredale su se Linda Nujić, Eva Starman i Nina Dragčević sa 16:16, 16:17 i 18:33.

Kod mlađih kadetkinja Dorotea Pečarić je potvrdila dobru formu s 19:44, a apsolutno najbrži na 3km je bio mlađi kadet Patrik Pivarski s 15:33.

Imali smo još i limačicu, Nicole Nujić, njoj je pripalo 4. mjesto u ovoj konkurenciji, vremenski je to iznosilo 13:26.

Po završetku natjecanja uslijedila su proglašenja, ne samo za ovo kolo već sveukupno, a iskoristila se i prilika za dodjela posebnih priznanja koja se tiču tzv. "HOT" lige - hodačke trening lige.

Čestitke svima!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook