Domaća natjecanja

1.kolo Prvenstva atletske škole - Rezultati

Danas smo po prvi puta organizirali prvenstvo atletske škole koje smo zamislili kao natjecanje za naše najmlađe članove, ali i priliku onima malo starijima da se okušaju u disciplinama koje inače ne trče.

 

Prvo kolo održano je po prekrasnom sunčanom vremenu kao stvorenom za jedno atletsko natjecanje! Nastupilo je više od 120 djece u pet disciplina, u četiri starosne kategorije! Cicibani i cicibanke (2002. godište i mlađi) natjecali su se na 60m, limači i limačice (2000. i 2001.) na 60m, 300m i skoku u dalj, mlađi kadeti i kadetkinje (1998. i 1999.) na 60m, 600m i skoku u dalj, a stariji kadeti i kadetkinje na 100m, 300m i 600m, a sve utrke su mjerene elektronski. Po završetku natjecanja svi natjecatelji su dobili diplome i prigodne poklone! Ovim putem još jednom čestitamo svim sudionicima na rezultatima i plasmanima!

 

REZULTATI

 

Zahvaljujemo se svim našim najmlađim atletičarima i njihovim roditeljima koji su svojim prisutstvom uveličali ovaj događaj! Barem jednake zahvale zaslužuju naši stariji atletičari i treneri koji su na svojim leđima iznijeli teret organizacije, mjerenja, suđenja i obrade rezultata! Također se zahvaljujemo Dukatu na čokoladnim napitcima kojima smo nagradili sve natjecatelje! Hvala svima!

 

Što se budućnosti ovog natjecanja tiče, drugo kolo bi se trebalo održati u svibnju.

 

I naravno, ne zaboravite pogledati bogatu galeriju (preko 100 slika!) u našoj Picasa galeriji ili posjetiti našu Facebook stranicu.

 

Neke od slika u galeriji...

{rss uri=https://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/atletskiklubagram/albumid/5593659874401822273?alt=rss&kind=photo&hl=hr limit=20 }

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook