Rubrike

Prvenstvo Hrvatske u štafetama 2020. u objektivu Branđolice, Di Giusta, Mikića i ostalih donosi preko 2000 fotografija!

Fotoaparati u punom pogonu Foto: Nikola Di Giusto Fotoaparati u punom pogonu

Povratnički festival hrvatske atletike u multimedijskom smislu, posebno onom slikovnom ispratili smo u nikad većoj količini materijala!

Tako u tom smislu imamo više galerija koje su različitog štiha i svatko može pronaći nešto za sebe, ovisno o tome zanimaju li ga više situacije poput predstavljanja štafeta, nastupi u samom natjecanju ili situacijama izvan utrka.

Na vama je da izdvojite veliku količinu vremena i pogledate što su nam pripremili Nikola Di Giusto i Renato Branđolica uz klupsku galeriju kojoj je nikad veći i izniman pečat dao mladi fotograf u nastajanju, Tomislav Mikić.

Evidentno je da su se svi zaželjeli fotoaparata i slikanja u akciji te po našem skromnom mišljenju potencijalno imamo najbolji skup galerija ikada s nekog domaćeg natjecanja.

Sve navedeno dostupno je putem Facebook stranice, a bit će i uskoro u višestrukim setovima na našem Instagram profilu, ali i dalje je tu mogućnost pregledavanja putem albuma Google fotografija koji nominalno radi i najmanju kompresiju slika:

S obzirom na činjenicu da je natjecanje bilo u našoj organizaciji, a posebno to što dugo pravih natjecanja nije ni bilo, posebno smo za ovaj put proširili horizonte i slikali sve atletičare i atletičarke (ne samo članove i članice našeg kluba), posebno na ceremonijalu predstavljanja štafeta.

Zajedničkim snagama imamo preko 2000 fotografija, točnije 2342 njih raspoređenih u više albuma.

Iskoristite priliku i uživajte!

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook