Rubrike

Božićna utrka 2017. u objektivu Nikole Di Giusta

Pitanje na mjestu, a odgovor je dobio poslije utrke na podjeli diploma :) Foto: Nikola Di Giusto Pitanje na mjestu, a odgovor je dobio poslije utrke na podjeli diploma :)

Točno 200 sjajnih fotografija pripremio je Nikola Di Giusto za ovogodišnje izdanje Božićne utrke, još više nego prošle godine!

Ponovno se osim kvalitetom istaknuo i brzinom što se tiče vremena dobivanja ovih fotografije koje možete pogledati putem naše Facebook stranice ili uvijek ugodnim pregledom albuma preko Google fotografija.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo Nikoli na njegovoj nesumnjivo 'najplodnijoj' godini, a i pogledate li slike od prijašnjih godina, vidljivo je kako je svoju razinu fotografiranja odveo na još jednu razinu više.

Za to zaslužuje sve čestitke, ali i zahvale! Uz standardni pregled na ove dvije lokacije, kroz ovu godinu počeli smo još aktivnije koristiti naš Instagram profil preko kojeg se također može naći jedan dio fotografija u malo drugačijem izdanju sukladno opcijama koje ova društvena mreža (u nesumnjivo najvećem usponu) ima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook