Statistika

Pojedinačno/štafetno i sveukupno osvojene medalje za 2022. godinu: FERINA/OREŠKOVIĆ najuspješniji!

Jan Ferina i Marko Orešković Foto: Renato Branđolica Jan Ferina i Marko Orešković

Povratkom u (više-manje) normalni život pa samim time i natjecanja, naše atletičarke i atletičari konačno su dobili i pravu priliku za osvajanjem što više medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske.

Podsjetimo kako su zajedno osvojili 133 zlatne, 94 srebrne i 83 brončane medalje. Ujedno su time 11. godinu uzastopce najuspješniji po spomenutoj tablici, a još jednom vrijedi istaknuti kako nitko nikad nije osvojio ovoliko zlatnih medalja u jednoj godini. Samim time ove tablice će naspram prijašnjih godina izgledati bitno bogatije i sadržajnije što nas sve skupa naravno, veseli.

Nema boljeg trenutka nego nastaviti s tradicijom statistike i pregleda koji u detalje donosi brojeve osvojenih odličja svakog atletičara ili atletičarke u našem klubu.

Važne napomene

Za početak pregleda još jednom ćemo napomenuti kako se radi isključivo o pojedinačnim PH, ne kup ili ekipnim prvenstvima.

On se odnosi isključivo za 2022. godinu po kriteriju zlatnih, srebrnih pa brončanih medalja. Kako bi matematika bila 100% ispravna, štafetni dio medalja se gleda kroz 1/4, ali otprije dvije godine smo uveli i dodatnu tablicu koja donosi taj pregled i u cjelovitom broju radi jednostavnijeg pregleda.

Ova statistika ne iskazuje jedinu vrijednost atletičara (niti je to isključivi kriterij) iz više razloga ili primjera koje spominjemo svake godine, a isto ćemo to napraviti i sada:

Jasno je kako se generacijski uvijek dogodi da u jednoj disciplini postoji bolja šansa osvajanja medalja nego u nekoj drugoj. Uzrasti nisu zanemarivi jer mlađa juniorka u trčanjima sigurno ima veću mogućnost osvajati medalje (možebitno na 4 prvenstva) dok senior ili seniorka imaju manje natjecanja.

Po svjetskim standardima unutar uzrasta postoje različita ograničenja po spolu. Tako npr. u bacanjima gdje muškarci (mlađe dobne kategorije) imaju znatno veći propozicijski limit radi većeg raspona u kilaži kao i preponaši naspram preponašica koje imaju 'samo' dvije visine.

Ima još tih faktora koji dovoljno govore o tome da svaka statistika nije idealna, ali za naš sport bi ju bilo šteta ne imati i voditi.

Ferina čekao i dočekao svoj apsolutni 'proboj'

Jan Ferina konačno je dočekao sva (svoja) natjecanja u jednoj sezoni i odmah zasjeo kao naš najuspješniji član po ovom kriteriju s čak 9 osvojenih zlatnih medalja i 1 srebrom. Tako je samo jedan od tri naših koji su uspjeli u jednoj godini doći do 9 naslova prvaka Hrvatske u različitim uzrastima.

Osim njega u ovoj sezoni, ranije je to još uspjelo Juri Josipoviću i Dori Filipović. Zanimljivo da nitko (do sada) nije uspio doći do broja 10.

Kad smo napisali "konačno" odnosilo se to na činjenicu da bi Jan sigurno i prošle godine visoko kotirao da su se održala sva (njegova) natjecanja u cijelosti. No to je sada ionako iza njega i nas, a ovakva bacačka dominacija u njegovom (kadetskom) uzrastu dugo nije viđena. Discipline u kojima je stizao do zlatnih odličja su bacanje kugla, diska i kladiva. Vrhunski!

Drugi najbolji je Fran Anić kao šesterostruki zlatni medaljaš uz jedno srebro. Ono što je posebno impresivno osim činjenice da je kadet i iduće godine je i njegova šarolikost u smislu natjecanja gdje ih je osvajao. Ne radi se tu samo o stadionskoj atletici, Fran je bio najbolji i izvan nje, na krosu, cesti... A osim trčanja, vrlo dobro se snalazi i u hodanju iako je jasno što je njegovo primarno.

Kao treći najbolji ovdje se isprofilirao Vito Kovačić koji je do svojih medalja stizao i na skakanjima, ali i trčanjima, posebice se to odnosi na sprint i 100m gdje je u drugom djelu sezone bio savršen u domaćem kontekstu. Njegov 'skor' je 5-4-3 (Z-S-B), a dodatna zanimljivost je da bi po kriteriju sveukupnih medalja bio najbolji jer ih ima najviše od svih drugih kada su pojedinačna natjecanja u pitanju, 12 njih.

Na diobi 4. mjesta su Hrvoje Šaravanja i Marko Orešković koji broje 5 zlata i 3 srebra. Potonji je već dokazana vrijednost koji je zadržao visoku razinu i u 2022. godini tako da je ponovno visoko pozicioniran dok je Hrvoje napravio jedan iskorak u više segmenata, ne samo rezultatski već i ovaj medaljaški.

Ima jedna zanimljivost i kod njega, on je jedini ove sezone uspio 'pomrsiti račune' Ferini u bacanju kugle (to je ono jedino srebro) koje ima tako da je to samo dodatan plus za Šaravanju po pitanju kompetitivnog djela.

Bartaković najuspješnija žena, blizu je i Vinkešević

Lorena Bartaković i ove godine se penjala na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja (5) uz 1 srebro i 2 bronce s tim da je očekivano najuspješnija bila na stazi. Ujedno je i naša najuspješniji ženski pojedinac u vidu ovog pregleda, a tik do nje je Laura Vinkešević koja ima samo jedno zlato manje (4) uz 3 srebra i 2 bronce.

Njezine medalje imaju dodatnu vrijednost ako uzmemo u obzir da se cijelu sezonu mučila s ozljedom koja ju je u jednom djelu i limitirala da postigne još veće uspjehe, a i ovako je bila odlična u svom bacačkom djelu kad su disk ili kugla u pitanju.

Kao sedmi sveukupno nam se ovdje pozicionirao Niko Kožul za kojeg također možemo reći jedna velika sezona iskoraka, a 4 naslova prvaka, 2 naslova doprvaka i 3 bronce za sveukupnu sumu od 9 pojedinačnih medalja više su nego dobar argument za izrečeno.

Uz sve vrhunske međunarodne uspjehe koje je postigla u ovoj godini, Lara Jurčić bila je itekako aktivna i na domaćim natjecanjima što sugerira njezina 8. pozicija, a i 4 zlata uz 1 srebro i 2 bronce.

Iduća je Vita Škiljo koja je imala identičan učinak zlatnih medalja, ali bez srebra uz broncu. Posebno je inspirirana bila u dvoranskom djelu sezone s tri naslova, a u nekom smislu su je u sezoni na otvorenom malo 'zakočili' određeni zdravstveni problemi. No ne do te granice da ne bude u TOP10.

Spomenutih najuspješnijih 10 zatvara Bruno Erent koji se i ove godine specijalizirao samo za zlatne medalje, i to 4 njih. Podsjetit ćemo vas, ne samo u hodanju (3) već i jednu posebnu - maratonsku. Kada su zanimljivosti kod njega u pitanju, evo jedne koja kaže da je posljednju nezlatnu medalju osvojio pomalo davne 2016. godine...

Orešković tri godine najuspješniji štafetar, kod žena prvo ime Penezić

Treću godinu uzastopce Marko Orešković je prvo ime našeg štafetnog pregleda s 8 zlatnih medalja i 1 srebrnom. Unatoč prelasku iz mlađejuniorskog u juniorski staž (manje prilika za medaljama), nije se to osjetilo kod njega, dapače...

Odmah iza njega s jednim zlatnom manje je Vita Penezić koja je ujedno tako i najbolja naša članica po pitanju štafeta, a i jedina je koja u sveukupnom zbroju (7 zlata i 4 srebra je 11 medalja) ima dvoznamenkasti broj.

Kako pojedinačno tako i štafetno se probio Niko Kožul (7 zlata, 1 srebro i 1 bronca), a onda slijedi više njih koji su osvajali 6 zlatnih medalja.

Prva u redu je Eva Mačković (koja uz to ima 3 srebra), nakon nje slijedi Laura Matko (1 srebro i 2 bronce) pa su na diobi Dominik Jezernik i Jakov Vuković (1 srebro) dok je Lara Jurčić ove sezone sudjelovala samo u pobjedničkim štafetama i nema nijednu drugu medalju osim zlatnog sjaja.

Osmoplasirani je Vito Carlo Fadini koji broji 4 zlata, 1 srebro i 1 broncu što je također velik iskorak naspram prošle godine za njega, puno više je i participirao te se to odmah osjeti.

Naši sprinteri Bruno Perec i Vito Kovačić su u ovom djelu ostvarili identičan uspjeh, 4 zlata i 2 bronce. Neki bi pomislili da su bili i u svim istim štafetama, ali to čak nije slučaj.

TOP10 pregled zatvaraju Mateo Ružić i Tonka Kunac s 4 zlatna odličja, i oni su ove godine 'priznavali' samo pobjede i najsjajnija odličja.

Zaključno po pitanju 'jedinica'

U konačnici što se cjelokupne statistike tiče možemo zaključiti kako je kod muškaraca pojedinačno najuspješniji Jan Ferina, a štafetno Marko Orešković. S druge strane, kod žena pojedinačna titula pripada Loreni Bartaković, a štafetna Viti Penezić.

Toliko u ovom sumarnom pregledu, a ostatak članka bavi se samo imenima i brojevima.

Tablica 1

Pojedinačno osvajači medalja(e) na prvenstvima Hrvatske za 2022. godinu

# POJEDINAČNO Zlato Srebro Bronca Sveukupno
1 Jan Ferina 9 1   10
2 Fran Anić 6 1   7
3 Vito Kovačić 5 4 3 12
4 Hrvoje Šaravanja 5 3   8
  Marko Orešković 5 3   8
5 Lorena Bartaković 5 1 2 8
6 Laura Vinkešević 4 3 2 9
7 Niko Kožul 4 2 3 9
8 Lara Jurčić 4 1 2 7
9 Vita Škiljo 4   1 5
10 Bruno Erent 4     4
11 Vita Penezić 3 3 2 8
12 Jakov Vuković 3 3   6
13 Magdalena Obajdin 3 1   4
14 Ivana Lončarek 3     3
  Lucija Pendić 3     3
15 Ivan Cvitić 2 3 2 7
16 Viva Kovač 2 3 1 6
17 Olja Galić 2 2 1 5
18 Noa Žele 2   2 4
19 Lana Švarbić 2   1 3
20 Hrvoje Čukman 2     2
  Linda Nujić 2     2
  Patrik Pivarski 2     2
  Zana Redžebašić 2     2
21 Matej Tumpa 1 2 1 4
22 Borna Krajina 1 2   3
23 Hana Malović 1 1 3 5
  Laura Matko 1 1 3 5
24 Dorotea Pečarić 1 1   2
  Duje Dodig 1 1   2
  Gabrijel Varga 1 1   2
  Jakov Barun 1 1   2
  Lara Juriša 1 1   2
25 Lovro Prka 1 1   2
26 Ana Kardum 1   3 4
27 Alen Kolar 1     1
  Antonio Belas 1     1
  Dominik Lubenjak 1     1
  Dora Delić 1     1
  Ivan Vukančić 1     1
  Ivana Renić 1     1
  Matko Pinturić 1     1
  Teo Mahović 1     1
28 Tin Malec   5   5
29 Jana Stojić   3   3
30 Antonio Blažić   2 3 5
31 Petar Bratulić   2 2 4
32 Franka Barun   2   2
  Zvonimir Ćurić   2   2
33 Anja Tvrtković   1 2 3
  Noa Leško   1 2 3
  Tonka Kunac   1 2 3
  Vito Carlo Fadini   1 2 3
34 Anja Dinjar   1 1 2
  Eva Mačković   1 1 2
  Filipa Barun   1 1 2
  Gabrijela Lešić   1 1 2
  Niko Zlopaša Mužić   1 1 2
  Nina Puhmajer   1 1 2
  Omer Hasanbegović   1 1 2
  Šimun Jukić   1 1 2
  Vedran Jurković   1 1 2
35 Edmond Dobruna   1   1
  Jurica Hercigonja   1   1
  Jurica Kovačić   1   1
  Lana Lemešić   1   1
  Lucija Čanić   1   1
  Marta Čanić   1   1
  Tin Babić   1   1
36 Tia Senjak     3 3
37 Bruno Perec     2 2
  Eva Starman     2 2
  Mateo Ružić     2 2
  Tia Grljač-Klanjčić     2 2
38 Bruno Di Giusto     1 1
  Dominik Jezernik     1 1
  Jakov Raguž     1 1
  Kaja Dupor     1 1
  Karla Puntarić     1 1
  Ljiljana Ćulibrk     1 1
  Maja Stura     1 1
  Matej Perić     1 1
  Sara Tomić     1 1
  Tomislav Blekić     1 1
  Tvrtko Petrlić     1 1

 

Tablica 2 i 3

Štafetni osvajači medalje na prvenstvima Hrvatske za 2022. godinu - po DISCIPLINI

# ŠTAFETE - discipline Zlato Srebro Bronca Sveukupno
1 Štafeta 4x400m (M) DVORANA 3 1   4
2 Štafeta 4x100m (Ž) 3   1 4
  Štafeta 4x400m (M) 3   1 4
3 Štafeta 4x100m (M) 3     3
4 Štafeta 4x400m (Ž) DVORANA 2 2   4
5 Štafeta 4x400m (Ž) 2 1   3
6 Štafeta 4x200m (M) 2   1 3
7 Štafeta 100-200-300-400m (M) 1 1   2
  Štafeta 2x2x400m (MIX M + Ž X2) 1 1   2
  Štafeta 4x200m (Ž) 1 1   2
8 Štafeta 4x400m (MIX 2M + 2Ž) 1   1 2
  Štafeta 600-200-400-800m (M) 1   1 2
9 Štafeta 100-200-300-400m (Ž) 1     1
  Štafeta 4x300m (M) 1     1
  Štafeta 4x300m (MIX 2M + 2Ž) 1     1
10 Štafeta 4x100m (MIX 2M + 2Ž)   1 1 2
11 Štafeta 1200-400-800-1600m (Ž)   1   1
  Štafeta 4x200m (M) DVORANA   1   1
  Štafeta 4x200m (MIX 2M + 2Ž)   1   1
  Štafeta 4x60m (M)   1   1
12 Štafeta 4x300m (Ž)     1 1

 

Štafetni osvajači medalje na prvenstvima Hrvatske za 2022. godinu - po ATLETIČARU/KI

 

PO OSOBI JEDNA ČETVRTINA MEDALJE

# ŠTAFETE - atletičari/ke (0,25) Zlato Srebro Bronca Sveukupno
1 Marko Orešković 2 0,25   2,25
2 Vita Penezić 1,75 1   2,75
3 Niko Kožul 1,75 0,25 0,25 2,25
4 Eva Mačković 1,5 0,75   2,25
5 Laura Matko 1,5 0,25 0,5 2,25
6 Dominik Jezernik 1,5 0,25   1,75
  Jakov Vuković 1,5 0,25   1,75
7 Lara Jurčić 1,5   0,25 1,75
8 Vito Carlo Fadini 1 0,25 0,25 1,5
9 Bruno Perec 1   0,5 1,5
  Vito Kovačić 1   0,5 1,5
10 Mateo Ružić 1     1
  Tonka Kunac 1     1
11 Dora Dent 0,75 0,5   1,25
12 Tin Pavlović 0,75 0,25   1
13 Lara Klojčnik 0,5 0,5 0,25 1,25
14 Hrvoje Čukman 0,5 0,25   0,75
  Lorena Bartaković 0,5 0,25   0,75
  Matej Perić 0,5 0,25    
15 Elena Tomić 0,5   0,5 1
16 Bartol Belošević 0,5     0,5
17 Tara Marković 0,25 0,75   1
  Tin Babić 0,25 0,75   1
  Tin Malec 0,25 0,75   1
18 Karlo Matko 0,25 0,5   0,75
19 Anja Tvrtković 0,25 0,25 0,25 0,75
  Dora Grgić 0,25 0,25 0,25 0,75
20 Alen Kolar 0,25 0,25   0,5
  Ivana Lončarek 0,25 0,25   0,5
21 Dominik Krešo 0,25     0,25
  Ivan Vukančić 0,25     0,25
  Jakov Raguž 0,25     0,25
  Jure Čutura 0,25     0,25
  Lovro Prka 0,25     0,25
  Niko Zlopaša Mužić 0,25     0,25
22 Olja Galić   0,75   0,75
23 Ivan Cvitić   0,5   0,5
24 Benjamin Štenta   0,25   0,25
  Lea Babić   0,25   0,25
  Ljiljana Ćulibrk   0,25   0,25
  Marika Tomić   0,25   0,25
  Mate Matić   0,25   0,25
  Noa Žele   0,25   0,25
  Tia Grljač-Klanjčić   0,25   0,25
25 Jurica Kovačić     0,5 0,5
  Petra Karaman     0,5 0,5
  Reska Milinković     0,5 0,5
26 Bruno Di Giusto     0,25 0,25
  Domagoj Toman     0,25 0,25
  Luka Marin Vuco     0,25 0,25
  Patrik Tomić     0,25 0,25
  Petar Prodić     0,25 0,25
  Teo Mahović     0,25 0,25
  Vedran Jurković     0,25 0,25
  Zvonimir Ćurić     0,25 0,25

 

PO OSOBI JEDNA CJELINA MEDALJE

# ŠTAFETE - atletičari/ke (1) Zlato Srebro Bronca Sveukupno
1 Marko Orešković 8 1 9
2 Vita Penezić 7 4 11
3 Niko Kožul 7 1 1 9
4 Eva Mačković 6 3 9
5 Laura Matko 6 1 2 9
6 Dominik Jezernik 6 1 7
  Jakov Vuković 6 1 7
7 Lara Jurčić 6 1 7
8 Vito Carlo Fadini 4 1 1 6
9 Bruno Perec 4 2 6
  Vito Kovačić 4 2 6
10 Mateo Ružić 4 4
  Tonka Kunac 4 4
11 Dora Dent 3 2 5
12 Tin Pavlović 3 1 4
13 Lara Klojčnik 2 2 1 5
14 Hrvoje Čukman 2 1 3
  Lorena Bartaković 2 1 3
  Matej Perić 2 1  
15 Elena Tomić 2 2 4
16 Bartol Belošević 2 2
17 Tara Marković 1 3 4
  Tin Babić 1 3 4
  Tin Malec 1 3 4
18 Karlo Matko 1 2 3
19 Anja Tvrtković 1 1 1 3
  Dora Grgić 1 1 1 3
20 Alen Kolar 1 1 2
  Ivana Lončarek 1 1 2
21 Dominik Krešo 1 1
  Ivan Vukančić 1 1
  Jakov Raguž 1 1
  Jure Čutura 1 1
  Lovro Prka 1 1
  Niko Zlopaša Mužić 1 1
22 Olja Galić 3 3
23 Ivan Cvitić 2 2
24 Benjamin Štenta 1 1
  Lea Babić 1 1
  Ljiljana Ćulibrk 1 1
  Marika Tomić 1 1
  Mate Matić 1 1
  Noa Žele 1 1
  Tia Grljač-Klanjčić 1 1
25 Jurica Kovačić 2 2
  Petra Karaman 2 2
  Reska Milinković 2 2
26 Bruno Di Giusto 1 1
  Domagoj Toman 1 1
  Luka Marin Vuco 1 1
  Patrik Tomić 1 1
  Petar Prodić 1 1
  Teo Mahović 1 1
  Vedran Jurković 1 1
  Zvonimir Ćurić 1 1

Tablica 4

Sveukupno osvajači medalja(e) na prvenstvima Hrvatske za 2022. godinu

# POJEDINAČNO + ŠTAFETNO (0,25) Zlato Srebro Bronca Sveukupno
1 Jan Ferina 9 1   10
2 Marko Orešković 7 3,25   10,25
3 Vito Kovačić 6 4 3,5 13,5
4 Fran Anić 6 1   7
5 Niko Kožul 5,75 2,25 3,25 11,25
6 Lorena Bartaković 5,5 1,25 2 8,75
7 Lara Jurčić 5,5 1 2,25 8,75
8 Hrvoje Šaravanja 5 3   8
9 Vita Penezić 4,75 4 2 10,75
10 Jakov Vuković 4,5 3,25   7,75
11 Laura Vinkešević 4 3 2 9
12 Vita Škiljo 4   1 5
13 Bruno Erent 4     4
14 Ivana Lončarek 3,25 0,25   3,5
15 Magdalena Obajdin 3 1   4
16 Lucija Pendić 3     3
17 Laura Matko 2,5 1,25 3,5 7,25
18 Hrvoje Čukman 2,5 0,25   2,75
19 Ivan Cvitić 2 3,5 2 7,5
20 Viva Kovač 2 3 1 6
21 Olja Galić 2 2,75 1 5,75
22 Noa Žele 2 0,25 2 4,25
23 Lana Švarbić 2   1 3
24 Linda Nujić 2     2
  Patrik Pivarski 2     2
  Zana Redžebašić 2     2
25 Eva Mačković 1,5 1,75 1 4,25
26 Dominik Jezernik 1,5 0,25 1 2,75
27 Lovro Prka 1,25 1   2,25
28 Alen Kolar 1,25 0,25   1,5
29 Ivan Vukančić 1,25     1,25
30 Matej Tumpa 1 2 1 4
31 Borna Krajina 1 2   3
32 Vito Carlo Fadini 1 1,25 2,25 4,5
33 Hana Malović 1 1 3 5
34 Tonka Kunac 1 1 2 4
35 Dorotea Pečarić 1 1   2
  Duje Dodig 1 1   2
  Gabrijel Varga 1 1   2
  Jakov Barun 1 1   2
  Lara Juriša 1 1   2
36 Ana Kardum 1   3 4
37 Bruno Perec 1   2,5 3,5
38 Mateo Ružić 1   2 3
39 Teo Mahović 1   0,25 1,25
40 Antonio Belas 1     1
  Dominik Lubenjak 1     1
  Dora Delić 1     1
  Ivana Renić 1     1
  Matko Pinturić 1     1
41 Dora Dent 0,75 0,5   1,25
42 Tin Pavlović 0,75 0,25   1
43 Lara Klojčnik 0,5 0,5 0,25 1,25
44 Matej Perić 0,5 0,25 1 1,75
45 Elena Tomić 0,5   0,5 1
46 Bartol Belošević 0,5     0,5
47 Tin Malec 0,25 5,75   6
48 Tin Babić 0,25 1,75   2
49 Anja Tvrtković 0,25 1,25 2,25 3,75
50 Niko Zlopaša Mužić 0,25 1 1 2,25
51 Tara Marković 0,25 0,75   1
52 Karlo Matko 0,25 0,5   0,75
53 Dora Grgić 0,25 0,25 0,25 0,75
54 Jakov Raguž 0,25   1 1,25
55 Dominik Krešo 0,25     0,25
  Jure Čutura 0,25     0,25
56 Jana Stojić   3   3
57 Antonio Blažić   2 3 5
58 Petar Bratulić   2 2 4
59 Zvonimir Ćurić   2 0,25 2,25
60 Franka Barun   2   2
61 Noa Leško   1 2 3
62 Vedran Jurković   1 1,25 2,25
63 Anja Dinjar   1 1 2
  Filipa Barun   1 1 2
  Gabrijela Lešić   1 1 2
  Nina Puhmajer   1 1 2
  Omer Hasanbegović   1 1 2
  Šimun Jukić   1 1 2
64 Jurica Kovačić   1 0,5 1,5
65 Edmond Dobruna   1   1
  Jurica Hercigonja   1   1
  Lana Lemešić   1   1
  Lucija Čanić   1   1
  Marta Čanić   1   1
66 Tia Grljač-Klanjčić   0,25 2 2,25
67 Ljiljana Ćulibrk   0,25 1 1,25
68 Benjamin Štenta   0,25   0,25
  Lea Babić   0,25   0,25
  Marika Tomić   0,25   0,25
  Mate Matić   0,25   0,25
69 Tia Senjak     3 3
70 Eva Starman     2 2
71 Bruno Di Giusto     1,25 1,25
72 Kaja Dupor     1 1
  Karla Puntarić     1 1
  Maja Stura     1 1
  Sara Tomić     1 1
  Tomislav Blekić     1 1
  Tvrtko Petrlić     1 1
73 Petra Karaman     0,5 0,5
  Reska Milinković     0,5 0,5
74 Domagoj Toman     0,25 0,25
  Luka Marin Vuco     0,25 0,25
  Patrik Tomić     0,25 0,25
  Petar Prodić     0,25 0,25

 

Tablica 1 + 2 ili 3 / Tablica 4

Sveukupno osvojene medalje za 2022. godinu

SVEUKUPNO 133 94 83 310
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook