Multimedija

VIDEO: Europsko prvenstvo u krosu 2018

Žirafa, jedna od životinja u safari parku-smještaju Foto: AK Agram Žirafa, jedna od životinja u safari parku-smještaju

Spreman je video s 25. izdanja Europskog prvenstva u krosu koji je po mnogočemu bio zanimljiv te bi ga se moglo slobodno podijeliti u dva djela, prvi onaj koji se tiče životinja s obzirom na to da se natjecanje održavalo u Beekse Bergenu (Tilburg) gdje su ujedno svi bili i smješteni. Inače se radi o svojevrsnom safari parku u kojem ne nedostaje životinja što se iz priloženog vrlo lako može i vidjeti.

Bez ikakve sumnje, pokazalo se to kao sjajnom odlukom organizacije jer je navedeno zaista izazvalo simpatije kod mnogih natjecatelja i uspjeli su ovom jubilarnom izdanu krosa dati još jednu atraktivnu dimenziju više. 

Zanimljivo je i to kako se taj 'animalni duh' spontano dosta prizivao (bez ikakvih prijašnjih informacija o ovom EP) i u našem zadnjem videu s krosa iz Škabrnje gdje se prije mjesec i pol dana održalo pojedinačno prvenstvo pa smo dobili jednu lijepu simboliku.

Nakon 3 minute i 38 sekundi slijedi i drugi dio videa koji se više tiče samog natjecanja i sadrži niz inserata sa svim hrvatskim reprezentativcima koji su ovdje nastupili na samom kraju sezone. Uživajte u ovom uistinu životnom videu!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook