Intervju i izjave

Zvonimir Topić pun samopouzdanja i pohvala uoči nastavka sezone: "Imamo vrhunske atletičare, možemo preko 1000 bodova na juniorskom Kupu Hrvatske" (VIDEO)

Zvonimir Topić Foto: Renato Branđolica Zvonimir Topić

Nakon prvih natjecanja na otvorenom vrlo brzo nam slijede nova atletska uzbuđenja, a njih je u razgovoru u trajanju skoro 8 minuta najavio Zvonimir Topić koji uz spomenuto u naslovu, očekuje i neke nove državne rekorde u štafetama.

Ukratko smo se osvrnuli na dosadašnji dio sezone (dvorana i prvi nastupi na otvorenom), a onda se posvetili natjecanjima pred nama. Počevši od juniorskog Kupa Hrvatske (koje je pred nama ovaj vikend) gdje je procijenio kako bi mogli osvojiti preko 1000 bodova što bi bilo prvi puta u povijesti da je netko 'uzeo' četiri znamenke.

Preostali dio razgovora prokomentirao je svoja očekivanja na natjecanjima poslije toga, a ima i više želja po pitanju državnih rekorda u štafetama koje bi zajedno s našim dečkima želio nadmašiti. Na kraju razgovora smo se dotakli naših atletičara i atletičarki, uz najavu nekih potencijalnih nadolazećih zvijezda. Uostalom, sve to možete pogledati u videu:

Zahvaljujemo se Zvonimiru na razgovoru i njegovim predviđanjima i isto tako želimo mu što uspješniji nastavak sezone, kako pojedinačno, tako naravno i ekipno.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook