Intervju i izjave

VIDEO SPECIJAL 15 GODINA (4): Mateo Ružić o svojoj karijeri i budućnosti atletike

S Mateom Ružićem uvijek možete pričati o atletici Foto: AK Agram (screenshoot) S Mateom Ružićem uvijek možete pričati o atletici

Na ovim prostorima jedan od boljih sugovornika i pratitelja zbivanja u atletici (ne samo našoj već općenito) svakako je Mateo Ružić čiji intervju donosimo u dva videa. 

Prvi dio je standardniji, a tiče se njegove bogate karijere s jednim posebnim naglaskom na štafete u kojima se Mateo posebno istaknuo kroz razdoblje svog djelovanja u našem klubu. Uz to, podijelio je s nama i jednu posve drugu priču koja se ne odnosi na njega već na jedan dio vizije međunarodne atletike. To je drugi dio razgovora.

Kao što smo i u samom videu spomenuli, tu se ne radi o nekim osobnim idejama već o onome što je potencijalno tendencija međunarodnih organizacija tj. Svjetske i Europske atletike.

Zato će biti zanimljivo u godinama ispred nas, hoće li se navedeno ostvariti ili ćemo ipak (ponovno) doživjeti neke promjene u smjerovima jer nije sporno da nekakav jasan pravac zapravo i ne postoji.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook