Atletski klub Agram

Atletski klub Agram

Grdenić pobjedio na krosu "Kinder Milch Schnitte i Sportskih novosti"

 

 

 

26.4. održan je 26. Kros „Kinder Milch Schnitte i Sportske novosti“ na jezeru Bundek. Atletičar AK Agrama Goran Grdenić pobijedio je u utrci 3. i 4. razreda srednjih škola. Kod djevojaka Ana Turk osvojila je 3. mjesto u konkurenciji učenica 1 .i. 2. razreda srednjih škola. Uz nju plasman u prvih 20 kod srednjih škola postigli su Bruno Erent i Mislav Mlakar.

Sandra, ti to možeš!

 

 (na slici slijeva na desno Marija Gredelj, Goran Subotić, Bruno Erent, Danijela Grgić, Ana Turk, Helena Gilja i Romana Tea Kirinić)

Kao i ostali sportaši, atletičari i treneri AK Agrama su se priključili i doprinjeli humanitarnoj akciji "Sandra, ti to možeš!". Humanitarna utrka oko Jaruna je počela u 11h a kasnije su počela i neka druga događanja (nogomet u Domu odbojke, stolnoteniski turnir, koncert na Cvjetnom trgu).

  • Objavljeno u Ostalo
  • 0

Sretan Uskrs

 
Sretan Uskrs i svako dobro tijekom predstojećih praznika želi vam AK AGRAM!
 
 
 
 
  • Objavljeno u Ostalo
  • 0

Rezultati: Ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu (Sveti Petar u šumi, 08.03.2009.)

08.03.2009. održalo se ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu (Sveti Petar u šumi). Atletičari AK Agrama kući ponovno nisu otišli praznih ruku te su u sveukupnom poretku osvojili 3.mjesto. O napetosti i izjednačenosti natjecanja dovoljno govori podatak da je između Agrama (44) i Zagreba-Ulixa (43) jedan bod odlučivao o postolju. U ukupnom poretku kod muškaraca 17 bodova donijelo je 5.mjesto a u ukupnom poretku kod žena Agram je osvojio 2.mjesto. 

Pretplati se na ovaj RSS feed

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook