Logo
Ispiši ovu stranicu

UTRKA S VREMENOM Zagrebačka dvorana je apsolutna stvarnost, pitanje je samo kada (FOTO)

Ako je tko sumnjao u 'kružnost', više ne treba Ako je tko sumnjao u 'kružnost', više ne treba

Tri tjedna ranije imali smo obrise, a sada imamo i nešto više od toga te posve je jasno da će se višegodišnji san zagrebačke, ali i hrvatske atletike ispuniti, u 2018. godini doživjet ćemo i famoznu kružnu atletsku dvoranu.

Ako pogledate naše prijašnje objave svatko može vidjeti kako se sve (g)radi svojim tempom i sad je samo pitanje trenutka odnosno koji je realan datum otvaranja dvorane. Odnosno da preformuliramo, hoćemo li doživjeti i prvo dvoransko natjecanje već ove sezone? 

Najave su svakako optimistične i zaista bi željeli da se isto i ostvari. Sudeći po trudu i radu koji djelatnici ulažu kroz ovo vrijeme, djeluje da takvo što nije nerealno. No ponovit ćemo još jednom kako ne treba ništa na silu, najvažnije je dobiti jedan pravi atletski dom koji će omogućiti treninge i tijekom hladnih-zimskih uvjeta koji su do sad generalno bili popraćeni velikom improvizacijom.

Tko prati naš Instagram profil ili Facebook stranicu, već je mogao vidjeti posljednju objavu gdje smo s vama podijelili još fotografija koje osvjedočuju sve napisano.

Work in progress... #4 ?⚒️? #agram #atletika

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.