Logo
Ispiši ovu stranicu

Nizom novih sjajnih rezultata do preokreta u zadnjem kolu za sveukupnu ekipnu pobjedu na dvoranskom PH!

Vita Penezić i Tonka Kunac Foto: AK Agram Vita Penezić i Tonka Kunac

Trećim kolom ekipnog seniorskog dvoranskog prvenstva Hrvatske - 1. liga kompletirano je natjecanje (tri kola su se održala) koje završavamo pobjednički sa sveukupno osvojeno 89 bodova.

Tako smo u 1. kolu osvojili 29 bodova, u 2. kolu 28 i najviše u 3. kolu s 32 čime smo zaslužili još jednu titulu. Prvu u prvoj ligi.

Pandemijsko natjecanje i ovaj vikend je donijelo više kvalitetnih ostvarenja koja ćemo pamtiti, a to možete pročitati u izdvojenim izvještajima ovog natjecanja.

Izvanredna situacija s koronavirusom uz čudan kriterij mjera našeg Civilnog stožera donijela je ovo natjecanje(a) koje(a) su na kraju ipak bile melem na rane u trenutku kada se činilo da cijela dvoranska sezona 'klizi' u zaborav.

Tko zna, možda je ovo vatrogasno rješenje HAS-a neloše i za neke iduće dvoranske sezone, naravno u nekoj modificiranoj varijanti jer realno je da prioritet i dalje trebaju ostati pojedinačna prvenstva s obzirom na primarni karakter našeg sporta.

No učestalo se događa traženje izvankonkurencijskih nastupa (ponekad i prevelikog broja) na mlađeuzrasnim natjecanjima, a ovime se taj problem uvelike rješava.

Veseli nas da je nakon ova tri ekipna kola stiglo vrijeme za povratak u pojedinačne vode jer je stiglo 'stožerno' odobrenje za održavanje dvoranskog seniorskog prvenstva Hrvatske u subotu. Ovaj puta pojedinačnog karaktera, izuzmemo li štafete.

Do tada, sve pohvale našim atletičarkama, atletičarima, trenericama, trenerima i vodstvu na još uspješnom završetku serijala ovog natjecanja!

  • Natjecanje: Ekipno dvoransko prvenstvo Hrvatske prva liga - 3. kolo
  • Mjesto: Zagreb
  • Datum: 20.2.2021.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.