Logo
Ispiši ovu stranicu

VLOG Matea Matošević #5

Matea Matošević i Marija Andrijašević Foto: adidastrcanje.hr Matea Matošević i Marija Andrijašević

Sa novom-starom gošćom u svojem petom izdanju rubrike "#speedtakes: u korak s Mateom" naša olimpijka obrađuje sličnu, ali ne i istu temu naspram prošlog izdanja.

Prenosimo tekst u cijelosti sa www.adidastrcanje.hr:

Radite li vježbe istezanja nakon trčanja? Naša poznata maratonka Matea Matošević u petom nastavku svog vloga pokazat će vam kako se pravilno izvode statičke vježbe nakon treninga, vrlo važne u prevenciji trkačkih ozljeda. U vlogu su detaljno objašnjene tehnike izvođenja vježbi te potreban broj ponavljanja, a Mateji se ovaj put pridružila i adidas ambasadorica, fitness trenerica i nutricionistica Marija Andrijašević. Pogledajte vlog i svakako isprobajte ove vježbe nakon treninga!

Nastavite pratiti Matein vlog i njene pripreme za najveću utrku godine. Kroz svoje video materijale Matea će vas povesti na kroz svoj trkački put i pokazati vam kako izgleda trening jedne maratonke, kojeg režima prehrane se mora pridržavati, koliko vremena treba posvetiti kondicijskim vježbama i kakvu odjeću i obuću odabrati za trčanje maratona.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.