Logo
Ispiši ovu stranicu

SLUŽBENO Velik uspjeh Ane Šimić, izborila svoje 3. Olimpijske Igre!

Ana Šimić Foto: Renato Branđolica Ana Šimić

Početkom tjedna potvrđeno je ono što smo već i ranije zapravo znali kada je u pitanju odlazak Ane Šimić u Tokyo.

No jedno su uvijek kalkulacije i tablice, a drugo je kada i službeno dobijete obavijest koja potvrđuje isto.

Tako je prema ranije spominjanim datumima u Hrvatski atletski savez stigla potvrda kako je naša članica svoj nastup zaslužila putem World Rankings sustava kvalifikacija Svjetske atletike koji je alternativa normama.

Trebalo je u pravom trenutku i na pravim natjecanjima biti na visokoj razini što je ovdje bio i slučaj tako da je Ana jedna od šestero koja se izborila za svoje 3. Olimpijske igre u atletici tj. skoku u vis.

Podsjetimo kako je korona kriza od prošle godine izazvala poprilične (neželjene) promjene u kalendarima natjecanjima što je imalo utjecaja i na njezine planove tako da se tek nedavno i vratila nastupima.

No vidljivo je iz zadnjih nastupa da njezina forma ide na bolje i vjerujemo da tim tempom možemo vidjeti nove najbolje ovosezonske rezultate u natjecanjima koje dolaze, pa tako i ove.

Atletika se u Tokyu održava u razdoblju od 30.7 do 8.8., a ženski skok u vis donosi jutarnje kvalifikacije 5. kolovoza u 9:10 po lokalnom vremenu tj. 2 ujutro po našem vremenu.

Čestitamo Ani na tome što je izborila svoj nastup na Olimpijskim igrama, posebno to vrijedi u vremenima poput ovih gdje je broj hrvatskih sportašica i sportaša najmanji još od 1992. godine što dovoljno sugerira kako je ovo bio sve samo ne jednostavan zadatak i kao takvog ga treba respektirati.

Bravo, bravo i bravo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana