Logo
Ispiši ovu stranicu

SENZACIJA na pomolu: Zagreb nikad bliže dobivanju atletske dvorane!

Skica Skica

Donosimo i prenosimo ekskluzivu koja nije san nego java - Zagreb i Hrvatska nikad nisu bili bliži dobivanju prve i prave atletske dvorane!

Prema neslužbenim informacijama koje imamo, radi se o projektu o kojem su se  pozitivno oglasili vodeći ljudi u gradu i teži se tome da projekt krene čim prije kako bi domaći atletičari i atletičarke mogli čim prije dobiti prave uvjete u pripremama tijekom jesensko-zimskog razdoblja. 

Ideja je da bude završena i otvorena do kraja prve polovine 2017. godine. Lokacija bi trebala biti Zagrebački velesajam.

Kada koristimo termin "prava dvorana" znači da ne govorimo o pričuvnim varijantama poput dvorane pri Boćarskom domu u Zrinjevcu ili u Rijeci već o kružnoj dvorani sa 6 staza i svim ostalim popratnim borilištima potrebnim za tehničke discipline. Uostalom, iznad teksta imate sliku koja daje skicu potencijalnog izgleda.

Uz pohvale svim zaslužnima za pokretanje inicijative i vjerujemo, realizacije projekta, nadamo se kako će ovaj možebitno povijesni trenutak (nije pretjerivanje) biti poticaj za što više ovakvih projekata u Hrvatskoj, a ne izolirani slučaj.

Već godinama, desetljećima (svi smo već sami sebi dosadni s ponavljanjem priče) vapilo se za jednim pravim mjestom koji bi pružilo ono što je naša atletika odavno zaslužila prema svojim rezultatima. Jesmo li zaista dočekali taj trenutak?

Nadamo se da neće doći do komplikacija - ostanimo pozitivni i podržimo dvoranu u Zagrebu!

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.