Logo
Ispiši ovu stranicu

POVIJESNA i REKORDNA 2017. na pojedinačnim PH: Sveukupno osvojene 322 medalje uz 119 zlata!

Isječak s popisa Foto: HAS Isječak s popisa

Nastavlja se nevjerojatna serija - statistika potvrđuje kako smo i 6. godinu uzastopno najuspješniji klub po kriteriju osvojenih medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske. 

I to ponovno rekordno i apsolutno dominantno od kad se vodi ova službena statistika osvojenih medalja na pojedinačnim prvenstvima Hrvatske po klubovima što je slučaj upravo zadnjih 10 godina.

Sveukupno smo osvojili nestvarnih 322 medalje od čega je njih čak 119 zlatnih, 101 srebrna i 102 brončane! Usporedno s prošlom godinom imamo 14 prvaka više, 14 srebra manje i 13 brončanih atletičara više. Posebno impresivno zvuči podatak da smo osvojili točno dvostruko više sveukupnih medalja od drugoplasiranog kluba dok isto tako brojimo više nego dvostruko prvaka Hrvatske naspram njih, a dodatno naspram i ostalih pozicioniranih.

Ono što je najimpresivnije i radi se o još jednom povijesnom trenutku: Sva tri sjaja ovih odličja osvojili smo preko 100 puta što se do sada u povijesti Hrvatske atletike nije dogodilo.

Sve su to dosezi koje će biti teško ponoviti, ali ne morate sumnjati u našu motivaciju i to da ćemo dati sve od sebe u novoj godinu u koju ulazimo uvijek jednako ili dodatno motivirani. Naravno, svjesni smo kako svaka sezona ima svoje priče i razvoje događaja.

Svi prijašnji rekordi također su postavljeni od strane našeg kluba i oni odlaze u povijest s ovim novim uspjesima koji su dodatna dimenzija naspram prijašnjih uspjeha. Nije lako biti prvi u povijesti jer oni se i najviše pamte. Cjelovitu tablicu možete pogledati u linku ispod članka.

 

2017. - Atletski klub Agram, sveukupno osvojene medalje

Najveće čestitke i zasluge zaslužuju naši atletičari, atletičarke, treneri, trenerice, ali i vodstvo kluba uz prijatelje i sponzore (te sve oni koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom teško ponovljivom uspjehu). Ponovno pišemo hrvatsku atletsku povijest, a za isto se možemo zahvaliti našim sportskim rivalima-klubovima koji nas 'guraju' da budemo što bolji.

Velik respekt, BRAVO AGRAM!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana