Logo
Ispiši ovu stranicu

Od ponedjeljka počinju službeni treninzi: Atletska škola i vrtić ponovno u pogonu!

Od ponedjeljka počinju službeni treninzi: Atletska škola i vrtić ponovno u pogonu!

Kao što smo i najavili, tijekom tjedna je sukladno odluci nadležnih tijela i Sportski park "Mladost" konačno otvoren za treninge svih članova i članica. Naravno, prilikom toga respektirati ćemo i izrečene preporuke koje se tiču bavljenja aktivnostima, a svakako nam u prilog ide velika prostornost našeg stadiona koja će uvelike olakšati pridržavanje spomenutih uputa.

Oni se odvijaju po dosadašnjim terminima kod istih trenera, konkretnije: 

  • ATLETSKA ŠKOLA - ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak u 8h/16h i subotom u 9h

Molimo sve članove i članice da se pridržavaju navedenih termina, a za više informacija mogu se javiti svojim trenerima i trenericama.

VAŽNA NAPOMENA: Do daljnjega korištenje unutarnjih prostorija je onemogućeno.

Poziv je otvoren i za one koji su to nekada možda i bili te bi se u jeku ove korona krize htjeli ponovno reaktivirati, a isto vrijedi i za sve koji nemaju nekog iskustva, a željeli bi postati djelom našeg kolektiva.

Za više informacija posjetite naše najnovije objave, a za slučaj dodatnih pitanja dostupni smo putem elektronske pošte ili društvenih mreža poput Facebook, Instagram ili Twitter profila.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.