Logo
Ispiši ovu stranicu

Korak bliži početku atletske sezone na otvorenom: Od 30.5. dozvoljena natjecanja

Ilustracija Ilustracija

Danas su iz Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske stigle vijesti koje su nas posebno zanimale.

Sukladno očekivanjima, prva je da se od 27. svibnja (srijede) dozvoljava broj javnih okupljanja na 100 (zatvoreni prostori) odnosno 300 (otvoreni prostori) ljudi, a nastavak je kako će se od 30. svibnja moći krenuti sa sportskim natjecanjima na otvorenom. Doduše, postoji stavka oko toga da neće biti dozvoljena publika, ali nije da nam to predstavlja problem.

Uostalom, onog trena kada se dozvole natjecanja i na zatvorenom ovim ritmom možemo očekivati i skorašnji povratak publike na sportskim natjecanjima.

Sve u svemu radi se o očekivanim potezima jer je za tadašnji datum predviđen nastavak nogometnog Kupa Hrvatske i jasno da je takvo što treba i legalizirati.

Ujedno je ovo i dobra vijest za sva naša natjecanja te je posve jasno da ide u prilog planu Hrvatskog atletskog saveza za nastavak sezone 20. lipnja, a i do tada možemo očekivati još veći dozvoljeni broj ljudi po pitanju javnih okupljanja.

Navedeno veseli i nadamo se nastavku ovih popuštanja mjera kako bi bili još sigurniji kada započnemo sa sezonom na otvorenom.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.