Logo
Ispiši ovu stranicu

KATASTROFA Zatvara se atletska dvorana na Velesajmu

Gotovo je... Foto: AK Agram Gotovo je...

Nažalost, nakon malo više od mjesec dana, donijeta je odluka koja se zasigurno neće svidjeti atletičarima i atletičarkama, kao ni njihovim trenerima i trenericama.

Prema 'blic' informacijama naših insajdera presudila je činjenica što su atletičari i atletičarke dobili najbolje uvjete i u ovom izrazito dugačkom razdoblju od 40ak dana nisu uspjeli ništa konkretno napraviti na međunarodnom planu što je apsolutno neprihvatljivo za zagrebački i hrvatski sport koji je oduvijek pretendirao na dugoročne planove. 

S obzirom na to da su u dvorani u tom razdoblju viđene i neke životinje koje su pokazale izraziti autoritet, moć i kontrolu nad ljudima koji se nisu mogli oduprijeti tome, stvorila se nova ideja - dvorana ipak neće biti zatvorena u potpunosti već će se preinačiti i prilagoditi njima, posebice psećoj populaciji.

Kroz vrijeme pred nama, u planu je da to zapravo bude nova inačica Zoološkog vrta sa sufiksom "Indoor edition". Naravno, s nagibom u zavoju, da bude sve regularno.

Osim toga, ova dvorana će u budućnosti služiti i za sve službene i najavljene prosvjede koji se više neće moći održavati na Trgu Bana Josipa Jelačića već na Velesajmu. Tako će se na najbolji mogući način moći izbrojati stvaran broj sudionika jer je vidljivo da se u posljednje vrijeme dosta vuku 'repovi' oko brojnosti ljudi koji čak variraju u broju znamenki.

Naravno, i ovdje će biti bitno prilagoditi se nagibu u zavoju, u suprotnom će sudionici prosvjeda biti diskvalificirani i ispraćeni iz dvorane.

Sve u svemu, ideja će sigurno biti još, a mi možemo samo reći - bilo je lijepo dok je trajalo.

Uskoro opširnije... (idući 1. travanj)

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana