Logo
Ispiši ovu stranicu

FOTO: Prvi lipanjski dan u 2020. godini prikaz je velikog interesa za treninzima

Uvodni dio treninga Foto: AK Agram Uvodni dio treninga

Prošlo je malo više od dva tjedna od kada su naši svi pogoni krenuli s radom, od onih najmlađih do onih nešto starijih...

Veseli nas vidjeti povratak mnogih lica, a i činjenica kako korona razdoblje nije uništilo interes za treningom, štoviše, u ovom razdoblju priključilo nam se mnogo novih članova i članica.

Naravno, podsjećamo vas da još uvijek to možete postati i vi

Nažalost, ne možemo reći za sve da su nam se vratili, ali to je nešto što smo očekivali te nije bilo realno očekivati povratak baš svih članova i članica, ali drago nam je kako je to ipak nešto manji uzorak ljudi naspram ovog povratničkog.

Vremena još uvijek ima i svatko se može u bilo kojem trenu reaktivirati.

U međuvremenu su dodatno relaksirane mjere javnog okupljanja na otvorenom koje sada već broje troznamenkasti broj čime nam je dodatno olakšan rad.

Povodom toga i ulaska u ovaj novi, nadamo se još ljepši mjesec, dodatno je radio naš multimedijalni uređaj... Provjerite na linku ispod članka (albumi Google fotografija) ili putem Facebook stranice odnosno Instagram profila!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.