Logo
Ispiši ovu stranicu

FOTO i VIDEO: Travanjske kronike priprema u Zadru 2019

Zadnja travanjska ekipa iz Zadra na okupu Foto: AK Agram Zadnja travanjska ekipa iz Zadra na okupu

Travanj je iza nas, što je dobar trenutak za osvrnuti se na pripreme održane (u dva navrata) u Zadru.

Podsjetimo, Krešin grad se vratio na atletsku mapu onog trena kada se prije dvije godine ponovno obnovila atletska staza i još to dodatno proširilo uz prateće sadržaje te već raniji kvalitetan smještaj i tamošnje domaćinstvo. Čak su prošle godine održane i službene reprezentativne pripreme.

Nažalost, problem od prošle godine (za koji smo se nadali da će ići na bolje, a ne u suprotnom smjeru) nastavio se i na ovu, a to je slabo razumijevanje odnosno nepoštivanje zadanih pravila vezane za ponašanje na stazi. Počevši od toga da se razluči čista rekreacija od ozbiljnije atletike, a tražiti samo red i mir na stazi za reprezentativce nije puno.

U tom smislu stvari ne funkcioniraju i zaista se nadamo kako će se u skorašnjem vremenu odgovorni pobrinuti napraviti pomake jer u ovakvom ustroju pitanje je trenutka kada će se dogoditi neka nesreća koja nikome nije u interesu.

Ipak, lijepa sjećanja ostaju što smo obilježili velikom galerijom preko 700 fotografija koja je od ranije dostupna našoj Facebook stranici uz isječke na Instagram profilu, a osim toga tu su uvijek i pregledni albumi Google fotografija.

Osim slika, pripremljen je i novi video uradak koji se pristupom i osvrtom razlikuje od onih ranijih. I njih se prisjećamo u nastavku teksta...

Travanjske pripreme u 2019.

Iz našeg kluba od atletičara u razdoblju od 22. do 28. travnja trenirali su Alen Kolar, Filip Svalina, Dominik Krešo, Luka Dubajić, Marko Orešković, Leonarda Farkaš, Katarina Vukančić, Lorena Bartaković, Eva Mačković, Marta Bošnjak i Ivana Lončarek koja će odraditi još jedan tjedan više.

Još ranije pripreme imali smo i od 3. do 7. travnja u malo drugačijem sastavu (Dominik Krešo, Jakov Vuković, Mateo Ružić, Marko Orešković, Hrvoje Čukman i Wanda Haber Zelanto).

Zadarske pripreme u 2018.

Krajem godine održali su se Dani hrvatske atletike kao i već spomenute reprezentativne pripreme.

Bonus

I za kraj jedan video nevezan uz Zadar već da pokažemo kako nekolicina naših atletičara i atletičarki zna trenirati u Zagrebu ne samo na stadionu uz Savu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana