Logo
Ispiši ovu stranicu

Dvoransko domaći-međunardni vikend: Seniorska subota u Istanbulu, mlađekadetska nedjelja u Rijeci (FOTO)

Logo našeg kluba Foto: AK Agram Logo našeg kluba

Prije nego što iduću subotu 'krstimo' zagrebačku dvoranu na prvom njezinom natjecanju, red je da ispratimo kako treba nova dva natjecanja, prvo nas u subotu 17.2 očekuje seniorsko izdanja Balkanskog dvoranskog prvenstva, a 18.2 i nedjelja očekuju posljednje ovogodišnje dvoransko natjecanje u Rijeci na kojem nastupaju mlađi kadeti i mlađe kadetkinje. 

Za očekivati je kako će na natjecanju dobnog uzrasta U14 (do 14) dominirati mlađe kadetkinje (brojčano) što je već postalo uobičajeno za tu dob. No zato će mlađi kadeti imati ugodnije uvjete u smislu bržeg odvijanja natjecanja dok će se mlađe kadetkinje morati biti bitno strpljivije, posebice u nekim tehničkim disciplinama. 

S druge strane, naših sedam članova i članica otputovalo je u Istanbul, a povodom toga ponovno smo pripremili foto najavu njihovih nastupa te vas tome i prepuštamo. Pritom treba računati da navedeno vrijeme možda se nakon zadnjeg tenhičkog sastanka malo promjeni, ali okvirno bi trebalo biti ispravno. Svima želimo puno sreće i što uspješnije nastupe!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2020 | Sva prava pridržana

Stranica optimizirana za pregled u 1280x1024 rezoluciji i više u preglednicima Google Chrome i Mozilla Firefox, kod manjih rezolucija koristi se 'responsive' način rada.