Ostalo

Sretan Božić

Želimo vam sve najljepše želje, ali i također da sve ono što si i sami želite vama i vašoj obitelji bude ispunjeno.

Novo izdanje Veselog petka

Atletska sezona približava nam se svom kraju što automatski znači kako nastavljamo s najboljim danom u tjednu, a to je naš Veseli Petak koji je ponovno s vama 25.10.2013. s početkom nakon 19h.

VIDEO: Šest godina našeg kluba

Vrlo brzo je prošlo spomenutih 6 godina gdje smo proživjeli niz lijepih trenutaka i događaja. Naravno, u životu nije uvijek sve idealno, bilo je i onih nešto manje ljepših trenutaka, ali poput Gabi Novak mi više pamtimo samo sretne dane i njima se posvećujemo.

Vraća nam se Veseli Petak

Atletska sezona bliži se svom kraju što automatski znači novi početak jednog jedinog nepnovljivog dana u tjednu, a to je naš Veseli Petak koji se vraća upravo ovog tjedna na 18.10.2013 s početkom nakon 19h.

2 u 1 objektiva Renata Branđolice II

Renato Branđolica po drugi puta ove godine pripremio je dvostruku 'porciju' svojih prekrasnih fotografija s 5. kola Hrvatske atletske lige sjever (stariji) i Ekipnog prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke, natjecanja održanog prošli tjedan u subotu.

Objavljene norme za juniorsko SP iduće godine

Eugene, Sjedinjene Američke Države, domaćin su idućeg Svjetskog prvenstva za juniore i juniorke, natjecanja na rasporedu od 22.7 do 27.7.2014, a kako nam se svakim danom spomenuto natjecanje bliži, IAAF je konačno objavio i norme.

2 u 1 objektiva Renata Branđolice

Pristigle su nam nove fotografije s Međunarodnog atletskog mitinga Dinamo 2013 i Pojedinačnog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke, sveukupno njih 155!. Autora tih fotografija mnogi od vas već znaju, radi se o našem dragom prijatelju - Renatu Branđolici.

Hvala vam svima!

Zadovoljni smo ovosezonskim izdanjem Mitinga otvorenja sezone, ali sve to ne bi bilo moguće bez natjecatelja, gledatelja i svih onih koji su sudjelovali u njegovoj organizaciji.

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook