Ostalo

Završile proljetne pripreme u Puli i Medulinu

Nekolicina naših atletičara i atletičarki u organizaciji prošlih 7 dana proveli su na pripremama koje je organizirao Hrvatski atletski savez. Naši trkači i trkačice formu za sezonu na otvorenom 'brusili' su u Puli, a bacači u Medulinu. Kroz spomenuto razdoblje nismo propustili podijeliti s vama niz fotografija s priprema putem društevnih mreža kao što su naš Instagram profil. i Facebook stranica.

Čestit Božić

Želimo vam sve najljepše želje, ali i također da sve ono što si i sami želite vama i vašoj obitelji bude ispunjeno.

Posljednji Veseli petak u Agramu...

... u ovoj godini održat će se održat će se 19.12.2014. nakon 19h. S obzirom da nam je to zadnji u ovoj godini posebno pozivamo sve naše atletičare i atletičarke, prijatelje klubova i sve one koji žele biti na VP-u da slobodno dođu i pridruže nam se!

VIDEO: Sedma godina našeg kluba

Godine zaista brzo prolaze, a isto vrijedi i za ovu sedmicu koja je ponudila niz sjajnih trenutaka za nas te naše atletičare, atletičarke, trenere i trenerice. Naravno, ne postoji savršena godina, uvijek bude i nešto manje sjajnih trenutaka, ali mi smo se uvijek vodili time da se treba posvetiti onoj ljepšoj strani priče.

5. kolo HALS-a u objektivu Renata Branđolice

Renato Branđolica, jedan od najboljih sportskih fotografa na ovim prostorima, pratio je naše članove i članice raznih dobnih kategorija na natjecanju održanom u Zagrebu prošli vikend. Donosimo galeriju od 299 fotografija!

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook