Logo
Ispiši ovu stranicu

Uspješno u 2022: ERENT nastavio nizati hrvatske rekorde u hodanju na 35km! (VIDEO)

Bruno osim rekorda i na postolju Foto: HAS Bruno osim rekorda i na postolju

U Turskoj (Antalya) se održalo Otvoreno prvenstvo Turske u hodanju na 20 i 35km, razine tzv. "Bronze Labela" u okviru sustava natjecanja Svjetske atletike.

I to je podatak koji nešto znači jer kada su plasmani u pitanju donosi dodatne bodove po pitanju "World Rankings" načina za kvalificiranje koji je bitan za našeg najboljeg hodača Brunu Erenta.

Podsjetimo kako je prije malo više od mjesec dana u Dublinu hodao 2:46:54, a sada je ovdje ponovno napravio novi iskorak nakon što ciljem prolazi u vremenu 2:45:15!

Samim time smo dobili novi seniorski rekord Hrvatske poboljšan za više od minutu i pol, a dodatan bodovni bonus Bruno dobiva radi osvojenog 3. mjesta. 

Trenutno sada je unutar kvote ne samo za Europsko već i Svjetsko prvenstvo s tim da naravno da ima još dosta toga za odvijati se tako da ne treba ništa prerano slaviti, ali sama činjenica da je 'unutra' (34. za SP gdje je kvota 60, 24. za EP gdje je kvota 35) već poprilično veseli jer se time jasno pokazuje da ideja o velikim natjecanjima nije pusta priča. Štoviše...

Čestitamo Bruni na ovoj utrci i nadamo se novim kvalitetnim ostvarenjima u utrkama kojih će zasigurno biti još, bravo!

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana