Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDEO: Šimić 12. visašica u svojoj kvalifikacijskoj skupini Olimpijskih igara

Ana Šimić Foto: HINA/D. Senčar Ana Šimić

Ana Šimić nastupila je na svojim 3. Olimpijskim igrama i tako nakon Londona, Rio De Janeira pridodala Tokyo ovom više nego impresivnom nizu natjecanja.

Nije se previše kompliciralo, početna visina odmah je bila 1.82m i tu odmah preskače da bi imala prvi neuspješan pokušaj na 1.86m. Odmah se u drugom iskorigirala da bi uslijedili pokušaji na 1.90m što bi bio njezin najbolji ovosezonski skok.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Atletski Klub Agram (@ak_agram)

Najviše možemo žaliti za prvim pokušajem gdje je listovima zahvatila letvicu, a i iduća dva bila su dobra, ali ipak nešto slabija nego taj prvi.

Time je zaključila natjecanje kao 12. u svojoj skupini, a sveukupno to znači 25. mjesto u ovoj sjajnoj konkurenciji gdje je na kraju trebalo preskočiti kvalifikacijsku normu za 1.95m što znači da bi mogli gledati kvalitetno finale.

Ana je današnjim nastupom bila na ovosezonskoj razini skakanja i jedina šteta je da nije uspjela to dodatno začiniti najboljim ovosezonskim skokom, ali s druge strane šteta je da je u tom smislu nedostajalo koje natjecanje više u pripremi pred ovo natjecanje.

Ipak, uz već ranije spomenute određene probleme s ozljedama i sl. treba ga gledati u okviru pozitivnog ostvarenja i nastavka jednog kontinuiteta kojim se malo koja visašica može pohvaliti (posebno s ovih prostora) i na to treba biti ponosan.

Ana, bravo i čestitamo!

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Atletski klub Agram ©2007-2023 | Sva prava pridržana